11 / 05 / 2024

Nobocert Uluslararası şirket iletişim

Nobocert Uluslararası şirket iletişim

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk  Nalbantoğlu tarafından kuruldu. 

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk  Nalbantoğlu tarafından kuruldu. 

31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı 3-5 Mayıs'ta!

Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı, Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara, 11 şirket katılacak.

Polat Yol Yapı yeni şirket kurdu!

İnşaat, baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Polat Yol Yapı bugün 5 milyon TL sermaye ile yeni bir şirket kurdu. İşte detaylar...

Gayrimenkul kiralamada uluslararası şirket sayısı 14!

Türkiye'ye uluslararası net doğrudan yatırım girişi, bu yılın ocak-temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 54,2 azalarak, 4 milyar 822 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Uluslararası sermayeli 9 inşaat şirketi yabancı ortak iştiraki gerçekleşti!

Kayıtlı sermayesi 500 bin doların üzerinde olan 71 uluslararası sermayeli şirket, şube kuruluşuyla yabancı ortak iştiraki gerçekleşti. Bu şirketlerin 9'u gayrimenkul kiralama ve inşaat iş faaliyetleri sektöründe bulunuyor.

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arsa değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi dahilinde yer alan arsaların 2015 yılsonu değerleme raporunu KAP'a bildirdi.

İstanbul'daki 4 bin 287 uluslararası sermayeli şirket gayrimenkul sektöründe!

Türkiye'de faaliyet gösteren toplam 43 bin 935 uluslararası sermayeli şirketin yarısından fazlası İstanbul'da faaliyet gösteriyor. 4 bin 287'si gayrimenkul kiralama ve iş faaliyetleri, 3 bin 538'i imalat sanayisi sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Mardin, Azerbaycan'da Uluslararası Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor!

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na 42 ülkeden 371 şirket katılıyor. Fuara 30 şirketle katılan Türkiye standında Mardin yöresine özgü müzik ve tatlar ön plana çıkarıldı

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi 20-21 Nisan'da!

'Yeşil çatı' sistemini Türkiye'de uygulamaya başlayan Onduline Avrasya, bugüne kadar 500 bin metrekare çatıyı yeşillendirerek 200 bin ton karbon salınımını önledi. Şirket IGRA 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi'nin de ana sponsorluğunu üstlendi..

Samut A.Ş yeni şirket binasına taşındı!

Antalya’nın ulusal çapta tanınan ve uluslararası kulislerde yer bulan firmalarından Samut A.Ş. yeni şirket binasına taşındı. Konyaaltı’ndaki yeni plazasına taşınan, şirket kendine has mimarisiyle marka değerine yakışan yeni yerinde hizmete başladı.

Uluslararası yatırımcılardan 675 milyon dolar geldi!

Uluslararası net doğrudan yatırım girişi, ağustosta 675 milyon dolar olurken, ocak-ağustos döneminde 8 milyar 639 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti. Ağustos'ta 258 uluslararası sermayeli şirket kuruldu.

Astaş Holding Uluslararası Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı!

ASTAŞ Holding, 8-10 Nisan'da Dubai'de düzenlenen Uluslararası Emlak Fuar'ına katıldı. Şirket, fuarda İstanbul ve Bodrum'da, Kempinski Residences, Mandarin Oriental Hotel Group ve lüks tasarım markası Armani/Casa ile geliştirdiği projelerini tanıttı...

Nobocert Uluslararası şirket iletişim Haberi

Nobocert Uluslararası şirket iletişim

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk  Nalbantoğlu tarafından kuruldu. 

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1- Belgelendirme faaliyetleri ile ilgili olarak yurt içi veyayurt dışı akreditasyon kurumlarından akredite olmak, yurt içiveya yurt dışı yasal otoritelerden yetki almak ve yetki kullanmak. 2- Uygunluk değerlendirme kuruluşu ve/veya temsilcisi olarak yurt içinde ve yurt dışında, uluslararası akreditasyonlu veyaakreditasyonsuz, her türlü yasal şartlar ve şartnameler ile ulusal ve uluslararası, sektörel ve genel standartlarda 2. ve 3. taraf denetim, teknik kontrol, muayene, gözetim, test, deney ile personel, ürün ve yönetim sistemleri belgelendirme hizmetleri vermek, sertifika ve raporlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi...