29 / 04 / 2024

nobu restoranları

nobu restoranları

Ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu, Bodrum’dan sonra İstanbul’a gelecek. Nobu’nun ortağı Matsuhisa, Palmali ile görüştüklerini ve otel konseptiyle restoran açmak istediklerini söyledi.

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Nobu Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nobu Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kadir Sinan Hacıosmanoğlu imzasıyla kuruldu.

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

Nobu, İstanbul'da otel konseptiyle restoran açacak!

Ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu, Bodrum’dan sonra İstanbul’a gelecek. Nobu’nun ortağı Matsuhisa, Palmali ile görüştüklerini ve otel konseptiyle restoran açmak istediklerini söyledi.

Yeşil nesil restoran projesi 39 milyon dolar kazandıracak!

Yeşil Nesil Restoran Hareketi ile 39 milyon dolar çöpten çıkacak Restoranların ürettiği atık 39 milyon dolar değerinde. Bu, 3 bin 900 kişilik milli geliri çöpe atıyoruz anlamına geliyor.

nobu restoranları Haberi

nobu restoranları

Dünya genelinde 32 şehirde faaliyet gösteren Nobu restoranlarının kurucusu, ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı Nobu Matsuhisa, Palmarina Bodrum’daki şubesini ziyarete geldi. Şef Nobu Matsuhisa, Palmali Grup ile Nobu’yu Türkiye’ye getirerek, ilk şubelerini Palmarina Bodrum’da açmış olmaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Matsuhisa, ortağı Robert de Niro ile Palmarina Bodrum’un ve Türkiye’nin doğru bir lokasyon seçimi olduğunu düşündüklerini, geçtiğimiz yaz sezonu ve bu yaz sezonu gördükleri artan ilgiden memnuniyet duyduklarını vurguladı.

Yeni konseptle büyüyor

Matsuhisa, İstanbul’un da yatırım planları arasında olduğunu, İstanbul’da otel konseptiyle restoran açacaklarını belirtti. Matsuhisa, “Otel konseptini Las Vegas ve Filipinler’de başlattık. Riyad, Londra ve Miami ile bu konseptimizi geliştireceğiz. Türkiye’ye önce Bodrum ile geldik ama İstanbul da planlarımız içinde ve burada otel konseptiyle olmak istiyoruz, Yine Palmali...