05 / 05 / 2024

Novada Iğdır İnşaat adres

Novada Iğdır İnşaat adres

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Koyuncı tarafından kuruldu. 

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Repaır İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Taşhan tarafından kuruldu.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

İş dünyasının en büyük korkulu rüyası ne? İş adamları gelecekte nelerden endişe duyuyor?

Küresel çapta yapılan bir anket ile iş dünyasını gelecekte bekleyen riskler araştırıldı. Ankete katılan 800 iş insanı, iş dünyasını bekleyen risklere ilişkin soruları yanıtlarken, en büyük endişe kaynaklarını da paylaştı.

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

Yüzde 25 indirim yetmedi! Cumhurbaşkanı Erdoğan fiyatları düşürün, vatandaş uygun fiyata yesin talimatını verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooparatif marketlerinin kar amaçlı kurulmadığına dikkat çekerek, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" açıklamasını yaptı. Peki Tarım Kredi'de fiyatlar düşecek mi? İşte detaylar...

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Novada Iğdır İnşaat adres Haberi

Novada Iğdır İnşaat adres

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Koyuncı tarafından kuruldu. 

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları şunlardır: (A) Türkiyede alışveriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak; (B) Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek, gayrimenkul almak ve satmak; (C) Alışveriş merkezleri ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, satmak, üretmek, ithal ve ihraç etmek; (D) Yukarıda sayılan işlerle ilgili bütün mali ve ticari işlem ve işleri yürütmek ve yeni şirketler kurmak ve mevcut şirketlere iştirak etmek ve ihalelere katılmak ve teklif sunmak; (E) Her türlü fizibilite, projelendirme, inşaat,...