17 / 05 / 2024

Novootel-İbis Otel projesinde son durum

Novootel-İbis Otel projesinde son durum

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Novootel-İbis Otel'in yatırımında sona yaklaşılıyor. Konya'nın en gözde oteli olmaya aday olan yatırımın en kısa sürede hizmete gireceği bildirildi.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Resmen başlıyor! O kente 945 milyon TL'lik 172 odalı otel geliyor!

Birun Otelcilik şirketi tarafından Kayseri Melikgazi'ye 172 odalı otel projesinde ÇED süreci sona erdi. "Birun Erciyes Oteli Projesi" 945 milyon TL'ye mal olacak.

Sinpaş Kızılbük projesinde flaş gelişme! Otel bloğunun değeri 2.9 milyar TL oldu! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğunun değeri belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğuna ne kadar değer biçildi? İşte ayrıntılar...

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Nefes Assos projesinde son durum ne?

Assos'ta hayata geçirilecek Nefes Assos Köyü, beyaz yakalılara nefes aldıracak. Projede 20 odalı bir butik otel, 50 haneden oluşan bir köy yaşamı sunuluyor. Peki Nefes Assos projesinde son durum ne?

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Novootel-İbis Otel projesinde son durum Haberi

Novootel-İbis Otel projesinde son durum

Dünyanın lider uluslararası otel işletmecisi ACCORHOTELS sektörde edindiği tecrübe ve birikimi ile Türkiye'de hızla büyümeye devam ediyor. Gruba ait Novotel Konya ve İbiş Konya otelleri misafirlerini ağırlamak için hazırlanıyor. Dünyanın 92 ülkesine yayılmış 3 bin 700 oteli, sektöründeki başarısının bir kanıtı olmakla beraber ACCOR aynı zamanda Avrupan'nın en büyük otel zincirine sahip. Otelcilik anlayışını bambaşka bir boyuta taşıyan Accor grubun önderliği ve Ozşenol Grubun yatırımcılığı ile Konya'da uluslararası zincir otellerini hizmete sokmak için gün sayıyor. Bilinen otelcilik anlayışını farklı ülkelerden elde etüği veriler ışığında, bambaşka bir vizyonla birleştiren ACCORHOTELS, gruba dahil olan her otelinde misafir profilinin tüm beklentilerini bütünü ile karşılamayı, dünyanın her bir köşesindeki oteli için uluslararası hizmet kalite garantisi vermeyi ve yepyeni bit" görsel kimlik yaratmayı hedeflemektedir....