18 / 05 / 2024

Novootel-İbis Otelin inşaatı tamamlandı mı

Novootel-İbis Otelin inşaatı tamamlandı mı

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Novootel-İbis Otel'in yatırımında sona yaklaşılıyor. Konya'nın en gözde oteli olmaya aday olan yatırımın en kısa sürede hizmete gireceği bildirildi.

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Bodrum'da 1.611 konut ve 4 otelin inşaatı durduruldu!

Kıyı ve koylardaki kaçak yapılaşmalara dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bodrum'da 1611 konut ve 4 otelin inşaatı durduruldu" dedi.

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

Datça'da sit alanındaki kaçak otelin inşaatı sürüyor!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar,  sit alanına kaçak otel inşaatı yapılması konusunda yasal süre 27 Nisan'da sona erecek açıklamasını yaptı.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Bis Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bis Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Mustafa Özşenol tarafından 15 milyon 549 TL bedelle Üsküdar'da kuruldu.

Ümraniye Canpark AVM'nin inşaat alanı arttı mı?

CANPARK AVM ve Hilton Garden INN Ümraniye adlı otelin yükseldiği arazide emsale dahil 37 bin 626 metrekare inşaat alanı bulunuyordu. Ancak yapımı tamamlanan projedeki inşaat alanı 126 bin metrekareye ulaştı.

Nevşehir Kozaklı'da inşaatı yarım kalan otel icradan satılıyor!

Kozaklı İcra Dairesi, Emek Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki kaba otel inşaatını icradan satışa çıkardı. Kaba inşaatı yaklaşık yüzde 35 oranında biten otelin satış bedeli 3 milyon 660 bin 624 TL olarak belirlendi.

Novootel-İbis Otelin inşaatı tamamlandı mı Haberi

Novootel-İbis Otelin inşaatı tamamlandı mı

Dünyanın lider uluslararası otel işletmecisi ACCORHOTELS sektörde edindiği tecrübe ve birikimi ile Türkiye'de hızla büyümeye devam ediyor. Gruba ait Novotel Konya ve İbiş Konya otelleri misafirlerini ağırlamak için hazırlanıyor. Dünyanın 92 ülkesine yayılmış 3 bin 700 oteli, sektöründeki başarısının bir kanıtı olmakla beraber ACCOR aynı zamanda Avrupan'nın en büyük otel zincirine sahip. Otelcilik anlayışını bambaşka bir boyuta taşıyan Accor grubun önderliği ve Ozşenol Grubun yatırımcılığı ile Konya'da uluslararası zincir otellerini hizmete sokmak için gün sayıyor. Bilinen otelcilik anlayışını farklı ülkelerden elde etüği veriler ışığında, bambaşka bir vizyonla birleştiren ACCORHOTELS, gruba dahil olan her otelinde misafir profilinin tüm beklentilerini bütünü ile karşılamayı, dünyanın her bir köşesindeki oteli için uluslararası hizmet kalite garantisi vermeyi ve yepyeni bit" görsel kimlik yaratmayı hedeflemektedir....