22 / 05 / 2024

noyan özkaya

noyan özkaya

Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, Milano-Bergamo’da 14 Aralık Cuma günü açtığı 1000 metrekarelik showroom’uyla İtalya pazarına iddialı bir giriş yaptı

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ayboğan ve Vahdeddin Özkaya ortaklığında kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kızılkaya ve Muhammed Emin Özer ortaklığında kuruldu.

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Özkaya ve Turgay Altay ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Wanaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de  milyon TL sermaye bedeli ile Erol Özkaya ve Ferhat Yuca ortaklığında kuruldu.

Emeklilik hayali suya düşenlere müjde! Borçlu Bağ-Kur’lulara EYT’li olma yolu açıldı

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 2 Şubat 2023 tarihli köşe yazısında EYT’den emekli olma hayali suya düşenlere müjde niteliğinde bir yazı paylaştı.

8 soruda sosyal güvenlik borç yapılandırması! İşte tüm merak edilenler...

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 26 Ocak 2023 tarihli yazısında sosyal güvenlik borç yapılandırmasına ilişkin akıldaki soruları cevapladı. İşte detaylar...

EYT’liler düşük maaş mı alacak? EYT’lilerin maaşı ne kadar olacak? Kafalar neden karışık? İşte detaylar...

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 25 Ocak 2023 tarihli yazısında gündemden düşmeyen EYT konusunu kaleme aldı. İşte detaylar...

2023 BES’te büyük değişiklikler yaşandı! İşte 7 soruda BES’teki değişiklikler

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 23 Ocak 2023 tarihli yazışında BES’te yapılan değişiklikleri ele aldı. İşte detaylar...

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

noyan özkaya Haberi

noyan özkaya

“Mobilyaya hayat verir”mottosuyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerini kullanıcılara sunan  Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Türk tasarım ve kalite anlayışını İtalya’ya taşıyor. Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, Milano-Bergamo’da 14 Aralık Cuma günü açtığı 1000 m2’lik showroom’uyla İtalya pazarına iddialı bir giriş yaptı.

Çekmece, menteşe, sürme kapak, mobilya aydınlatma, mobilya bağlantı ve kalkar kapaksistemlerini ürünleriyle dikkat çeken SAMET, dünyaca ünlü İtalyan mobilya markası Poliform markalı mobilyalarla hazırladığı İtalya Showroom’unda ürün gamındaki yenilikçi ürünlerle İtalyan mobilya üreticilerini buluşturacak.


Açılışta konuşan SAMET İtalya Srl Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kızıltan, “SAMET olarak inovasyon ve tasarımı öncelik olarak belirledik. Bu nedenle tasarımın merkezi olarak kabul edilen İtalya pazarının bizim için önemi büyük. İtalya, ağırlıklı olarak ihracat yapan 500 milyon Euro hacminde büyük bir pazar,...