17 / 05 / 2024

Ns Bektaş Yapı İnşaat adres 

Ns Bektaş Yapı İnşaat adres 

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Bektaş tarafından kuruldu.

Türk-İş Genel Başkanı vergi adaletsizliğinden yakındı! Herkes kazancına göre vergisini ödemeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışanlara uygulanan vergi sisteminde adaletsizlikler var. Çözüm basit; çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınsın. Yapılacak düzenlemelerle ücretli çalışanlar üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli" şeklinde konuştu.

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Malkoç, Bektaş Şimşek ve Mete Orkun Şimşek ortaklığında kuruldu.

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sırdaş tarafından kuruldu.

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Talat Sivrioğlu tarafından kuruldu.

EYT formülü bekleyenler dikkat! 'Günsüz işe giriş' yapılanlar emekli olmak için nasıl bir yol izlemeli

EYT formülünün detaylarının ortaya çıkmasına  sayılı günler kaldı ancak hala durumu net olmayanlar bu kapsamda olup olmadığını bilmeyenler var. EYT için işe giriş tarihi çok önemli. İşe girişi yapılıp, prim yatırılmadıysa ne olur?

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bektaş tarafından kuruldu.

Dinamit İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamit İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Bektaş tarafından kuruldu.

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Bektaş tarafından kuruldu.

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Güler Bektaş tarafından kuruldu.

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak

Ins Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ins Yapı Denetim Limited Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özkan kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Ns Bektaş Yapı İnşaat adres  Haberi

Ns Bektaş Yapı İnşaat adres 

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Bektaş tarafından kuruldu.

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montajişleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...