07 / 05 / 2024

NSa Danışmanlık şirketi kuruldu

NSa Danışmanlık şirketi kuruldu

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar Konsept Tasarım ve Uygulama konularında hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efem Endüstriyel Danışmanlık Laboratuvar Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli Başakşehir'e yapıldı. 

Selman Yurdakul danışmanlık şirketi kurdu!

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi kuruldu!

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi 12 Eylül Perşembe günü Hakan Güneş tarafından kuruldu. 

GD Danışmanlık şirketi kuruldu!

GD Danışmanlık şirketi 15 mart 2017 de Funda Özergüven tarafından kurulmuştur.

Artı Deneyim Danışmanlık artık Ankara’da!

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirket Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Işıkal imzasıyla kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Ferhat İpekgil ve Kılıç Ali Negüzel tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.

NSa Danışmanlık şirketi kuruldu Haberi

NSa Danışmanlık şirketi kuruldu

Nihat Sandıkcıoğlu, İngiliz Mimar Campbell Rigg ve KİNESİS İnşaat; AVM yenileme, Perakende Mağazalar

Konsept Tasarım ve Uygulama konularında Türkiye ve Türk Yatırımcı ve Markalarının global pazarlardaki işleri için hizmet üretmek üzere birlikte çalışma kararı aldılar.

Nihat Sandıkoğlu AVM ve Gayrimenkul sektörlerindeki 23 yıllık ve son 7 yıldır AYD Genel Sekreterliği deneyiminin ardından AVMler ve Perakende Markaları ile iş yapmak isteyen hizmet ve ürün tedarikçilerine danışmanlık yapmak üzere NSa Danışmanlık işini kurdu. Nihat Sandıkcıoğlu, dünyaca ünlü İngiliz Mimar Campbell Rigg ve Türkiye’de 22 yıldır yüksek teknolojik ve kimlikli bina, mağaza ve ofis yapımında uzman Kinesis İnşaat ile birlikte AVM Yenileme ve Perakende Markaları için konsept tasarım ve uygulama yapmak üzere anlaşarak, olgunlaşan AVM ve Perakende Sektöründeki yenilenme ve yeniden doğma işlerine hizmet...