30 / 04 / 2024

nt siirtte yeni şubesini açtı

nt siirtte yeni şubesini açtı

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT Mağazaları, son şubesini Siirt'te açtı. NT'nin Siirt'teki ikinci mağazası Andera Park AVM'de hizmete girdi. Konuyla ilgili NT Genel Müdürü Murat Kara açıklamalarda bulundu.

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Honda NT 1100 ile yeni bir touring çağı! İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kendine has tarzıyla touring konforunu ve çevikliği mükemmel şekilde bir arada sunan yeni NT 1100'ün Ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

6 soruda TOKİ Diyarbakır Sosyal Konut Projesi 2022!Diyarbakır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntıları yeni açıkladı. Peki TOKİ Diyarbakır 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Diyarbakır 2022 Sosyal konut projesi detayları...

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Yeni AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi!

Çalışmalarında son aşamaya gelen yeni AKM'de detaylar belli olmaya başladı. Yeni fotoğrafların paylaşıldığı AKM'de ikonik merdivenler görüntülendi.

Gülşen'in noter telaşı!

Ünlü popçu Gülşen, Bebek’te bir notere girerken görüntülendi. Yeni bir proje için notere geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Çok acelem var. Noterin açılmasını bekliyorum. Yeni bir anlaşma var'' dedi.

Konya YHT Garı'nın inşaatı havadan görüntülendi!

Konya'nın yeni Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Havadan görüntülenen yeni YHT Garı'nın, kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'ndan son kareler!

Son durumu havadan görüntülenen yeni havalimanı 29 Ekim tarihinde açılıyor. İşte İstanbul Yeni Havalimanı'ndan son kareler...

Yeni İmar Kanunu sıkıntı yaratır!

Adana Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu; Yeni İmar Kanunu'nun sektörde sıkıntılar yaratabileceğini açıkladı.

nt siirtte yeni şubesini açtı Haberi

nt siirtte yeni şubesini açtı

Uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT Mağazaları, son şubesini Siirt'te açtı. 

NT'nin Siirt'teki ikinci mağazası Andera Park AVM'de hizmete girdi. Konuyla ilgili açıklama yapan NT Genel Müdürü Murat Kara, "Siirt'te müşterilerimizin ilgisi ve güveni ile ikinci mağazamızı açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim ve kültür perakendeciliğinde sorumlu mağazacılık anlayışımızla milyonlarca kişinin beğenisini ve güvenini kazanmış bir marka olarak AVM'lerde olmayı önemsiyoruz. Siirtliler eğitim ve kültür alanındaki güvenilir ürünleri, uygun fiyat ve bol çeşitle artık Andera Park AVM'deki mağazamızdan da temin edebilecekler." dedi. Kara. "Yaklaşan Eylül ayıyla beraber bu yıl da aileler N'f'den yapacakları okul alışverişlerinde zengin çeşit, uygun fiyat ile tüm eksiklerini karşılayabilmenin rahatlığını yaşayacaklar. Kırtasiyeden kitaba, kitaptan teknolojiye yerli ve yabancı pek çok seçkin markanın binlerce ürün çeşidine yer...