01 / 05 / 2024

Nuh Çimento limanlartına yıkım

Nuh Çimento limanlartına yıkım

Nuh Çimento’nun 2003 yılında yaptırdığı dört bölümden oluşan limanların kaldırılması için mahkeme kararı çıktı. Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok kararı basın mensupları ile paylaştı.

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatları fırladı! 1 kg çimento fiyatına zam geldi! 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olan çimento fiyatları resmen fırladı. 1 KG çimento fiyatına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu? 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatlarına zam geldi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün vagzeçilmez malzemelerinden olan çimentonun fiyatı merak ediliyor. Çimento toorba fiyatı ne kadar? 50 KG torba çimento fiyatı en çok araştılanlar arasında yer alıyor. Edinilen bilgiye göre çimneto fiyatlarına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu?

Deprem sonrası fırlayan çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL? 9 Nisan 2023 çimento fiyatları

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında oluşan büyük yıkımlar sonrasında çimento fiyatlarına zam geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL?

Çimento fiyatlarında ay sonu şoku! Zam üstüne zam gelmişti! Çimento fiyatları ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

İnşaat sektörünün olmazsa olmazı olan çimentonun fiyatları sık sık araştırılıyor. Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam üstüne zam gelmişti. Peki son dakika çimento fiyatları bugün ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatlarına büyük zam geldi! 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat onarımının olmazsa olmazı olan çimentonun güncel fiyatları merak ediliyor. Depremin ardından çimento fiyatlarına büyük zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento 21 Mart 2023 fiyat listesi

Kahramanmaraş depreminin ardından inşaat malzemelerine gelen zam sektöre bomba gibi düştü. Çimento fiyatlarına büyük zam geldi. Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 fiyat listesi.

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın!

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın...

Nuh Çimento'dan flaş temettü kararı!

Nuh Çimento'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada temmettü dağıtım kararı alındığı bildirildi.

Nuh Çimento limanlartına yıkım Haberi

Nuh Çimento limanlartına yıkım

Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok ve yöneticiler tarafından düzenlenen basın toplantısı ile Nuh Çimento Limanları’nın kaldırılması için açılan dava sonucu açıklandı. Çukurbağ Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Dernek Başkanı Altunok, “İnşaatı yasal olmayan yollarla 2003 yılında bitirilen Nuh Çimento limanları yüksek yargı kararıyla bir kez daha tartışmaya yer bırakmayacak şekilde iptal edilmişti” dedi.

SÜREÇ BİTMİŞTİ

Altunok, “Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kocaeli Valiliği'nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Körfez Belediyesi'nin ve Nuh Çimentonun kendilerini yasaların üzerinde görmeleri hukuku tanımamaları mahkeme kararlarını takmamaları nedeniyle 13 yıl sonra bir kez daha Danıştay 14’ncü dairesinin 15.12.2015 gün 2014/561 esas 2015/10166 nolu kararı başta Herekeliler olmak üzere tüm Türk milletine hayırlı olsun. Artık yılan hikayesine dönen ve aklı başında...