17 / 05 / 2024

nuh çimento ödülü verildi

nuh çimento ödülü verildi

Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ( ICCI ) 2014 Enerji Oscar Ödülleri kapsamında enerji santralleri ve verimlilik projeleri kategorilerinde yapılan başvuruların en iyileri onurlandırıldı.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Nuh Çimento'nun ihracatı yüzde 151,8 arttı!

Nuh Çimento, 2019 rakamlarına göre, ihracatını yüzde 151,8 oranında artırarak 118 milyon 748 bin dolara çıkarttı. Bu artış, şirketi ihracat sıralamasında birinciliğe taşıdı.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Nuh Çimento Grubu’nun ilgi alanı Avrupa ve Kuzey Amerika oldu!

Nuh Çimento Grubu CEO’su Gökhan Bozkurt: Pazar anlamında açılım sağlayacak coğrafyalarla ilgileniyoruz. Bu kapsamda Avrupa ve Kuzey Amerika ilgi alanımızda” diyor.

Nuh Çimento toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarın başlayacak!

Nuh Çimento'nun olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ile Türkiye Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine yarından itibaren başlanacak...

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'na Kristal Baret Ödülü!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi ile Kristal Baret Ödülleri’nin inovasyon kategorisinde ödül aldı.

Nuh Çimento'dan 17 milyonluk eğitim kampüsü!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü hayata geçiriliyor.

Nuh Çimento 50. yılını kutluyor!

Nuh Çimento'nun da bu yıl 50'nci yılını kutladığını söyleyen Rahmi Çuhacı, ABD'ye yıllık 500 bin ton çimento sattıklarını belirtti.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Nuh Çimento limanlarına yıkım kararı!

Nuh Çimento’nun 2003 yılında yaptırdığı dört bölümden oluşan limanların kaldırılması için mahkeme kararı çıktı. Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok kararı basın mensupları ile paylaştı.

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği hizmete girdi!

Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Seka Semt Polikliniği’nin dördüncü katında açıldı

nuh çimento ödülü verildi Haberi

nuh çimento ödülü verildi

İlimizin önde gelen kuruluşu Nuh Çimento da "Atık ısı" dalında büyük ödül kazandı ICCI Enerji Oscar Ödülleri için JW Marriott Hotelde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızın da katıldığı tören düzenlendi. Başvurular, sektörün saygın isimlerinin katılımı ile oluşturulan jüri tarafından değerlendirildi. 

Başvuruda bulunan santraller ve projeler, önceden belirlenen ölçülebilir kriterlere göre yapılan puanlama sistemi ile ele alındı, her kategoride en yüksek puanı alan santral ve proje belirlendi. 


NUH ÇİMENTO BAŞARISINI TAÇLANDIRDI

"Atık ısı" dalında büyük ödülü kazanan Nuh Çimento Sanayi AŞ'nin Atık Isıdan Elektrik Üretim Tesisi/Hereke Projesi oldu. Ödülü Nuh Çimento adına teslim alan Nuh Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener, ödüle layık görülmekten dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı. Geçen yıl da Çamur Kurutma Tesisi ile "Biokütle ve Atık" kategorisinde...