03 / 05 / 2024

Nuhoğlu İnşaat Kadıköy Yenitepe

Nuhoğlu İnşaat Kadıköy Yenitepe

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Kadıköy Yenitepe daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.

Kadıköy Yenitepe Konutları!

Kadıköy Yenitepe Konutları 21 katlı ve 4 blok halinde yükseliyor. 200 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede toplam 1.100 konut yer alıyor.

Kadıköy Yenitepe fiyat!

Proje Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat tarafından 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Kadıköy Yenitepe projesi toplam 1.100 konuttan meydana geliyor. Kadıköy Yenitepe fiyat bilgisini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Kadıköy'de faciadan dönüldü! İnşaat plakaları devrildi!

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Caddebostan mevkiinde bir inşaatın demir plakaları aşırı rüzgardan sokağa devrildi. Bir araç demir plakalar altında kalırken kimseye zarar gelmemesi nedeniyle faciadan dönüldü.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Nuhoğlu İnşaat Kadıköy Yenitepe Haberi

Nuhoğlu İnşaat Kadıköy Yenitepe

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat'ın Kadıköy Sahrayıcedit'te inşa ettiği proje 200 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 21 kattan meydana gelen projede toplamda 1.100 daire bulunuyor. Kadıköy Yenitepe  daire fiyatları bilgisini vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 



4 blok halinde yükselen projede daire teslimlerinin Eylül 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. Kadıköy Yenitepe'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.



Kadıköy Yenitepe sosyal donatıları içerisinde ; sauna, fitness merkezi, kapanır tavanlı yüzme havuzu, kuru temizleme, restoranlar ,vitamin bar, güvenlik, kuaför, market ve otopark yer alıyor.



Kadıköy Yenitepe daire fiyatları!

66 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 438 bin TL'den 

98 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 616 bin TL'den

134 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 856 bin TL'den

177 metrekare köşe büyüklüğündeki...