05 / 05 / 2024

Nuhoğlu yapı ruhsatı aldı mı

Nuhoğlu yapı ruhsatı aldı mı

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Nuhoğlu İnşaat'ın Yenitepe Kadıköy projesine yapı ruhsatı verildi. Yenitepe Kadıköy'le birlikte Fikirtepe'de yapı ruhsatı alan firma sayısı 5'e çıktı. İşte Yenitepe Kadıköy'ün yapı ruhsatı hakkında detaylar...

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Ata GYO'nun Tekirdağ'daki projesinin yapı ruhsatı alındı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Hürriyet Mahallesi'nde 59 pafta, 218 ada ve 34 no.lu parseldeki arsanın inşaat yapı ruhsatını aldı...

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Torunlar GYO Kemankeş otel projesinin yapı ruhsatını aldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde inşa edeceği otel projesinin yapı ruhsatını aldı...

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi!

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi kapsamında yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Cubes Ankara projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Taş Yapı davasında Aykurt Nuhoğlu ifade verdi!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, hakkında "hakaret" suçundan başlatılan soruşturma nedeni ile bugün ifade verdi.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na suç duyurusu!

Kadıköy’deki parklara, camilere, kültür merkezlerine haciz gönderen Taşyapı, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aykurt Nuhoğlu: İstanbul'da dönüşüm ekonomi için yapılıyor!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu Kadıköy'de yaşanan kentsel dönüşüm sorunlarını anlattı. Başkan Nuhoğlu İstanbul’da kentsel dönüşünün insan hayatı için değil ekonomi için yapıldığını söyledi.

Ordu Fatsa'da 2 bin 757 yapı ruhsatı verildi!

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Reyhan Mollaoğlu, 2016 yılında toplam 2 bin 757 yapı ruhsatı verildiğini söyledi.

Aykurt Nuhoğlu: İstanbul’da kentsel dönüşüm yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, kentsel dönüşüm için iddialı bir çıkış yaptı: “Kentsel dönüşüm yapılmıyor ki. Bu yapılan bina yenileme. İnsan olmayınca kentsel dönüşüm olmaz.İstanbul’da kentsel dönüşüm yok, Fikirtepe’de hiç olmayacak...” dedi.

Nuhoğlu yapı ruhsatı aldı mı Haberi

Nuhoğlu yapı ruhsatı aldı mı

Nuhoğlu İnşaat San.Tic.A.Ş.’nin Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Alanında yer alan "Yenitepe Kadıköy" projesi İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde tamamlanan yapı ruhsatı çalışmalarıyla hayat buluyor...



Nuhoğlu İnşaat San. Tic.A.Ş.’nin anlaşma sağladığı ilk adasında 2 blok olarak tasarlanan proje 428 adet konut ve 19 adet ofis/işyerinden oluşuyor.


Yenitepe Kadıköy projesi hakkında detaylı güncel bilgiler için tıklayın!


Toplam 88 bin 282,53 metrekare inşaat alanına sahip olan proje için İmar ve Planlama Şube Müdürlüğü'nce uygulama projeleri üzerinde yapılan inceleme çalışmaları tamamlandı ve yapı ruhsatı düzenlendi.



Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Nuhoğlu İnşaat San.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'na Yenitepe Kadıköy projesine ait yapı ruhsatını 'Bakanlık ve İl Müdürlüğü olarak Fikirtepe’deki çalışmaların sahada da bizzat takipçisi olduklarını' belirterek verdi.



Nuhoğlu,...