15 / 05 / 2024

Nuh\'un gemisi konsepti

Nuh\'un gemisi konsepti

Hong Kong’da Nuh’un Gemisi’nden esinlenen otel ve eğlence parkında fil ve deve gibi hayvanlar var

En çok satan amiral gemisi cep telefonları belli oldu! Zirvede o model var!

Amiral gemisi telefon pazarı, kesinlikle yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu pazarda, Apple'ın payı oldukça ön plana çıkmaktadır.

Samsung'un ucuz telefonu Galaxy A54'ün google rekabeti büyüyor

Ucuz ve iyi bir performans sunan Galaxy A54, Samsung'un A54 5G'si Pixel 6A ile tam olarak boy ölçüşemiyor. Ayrıca Galaxy A54 Samsung'un amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, piyasadaki en güçlü özelliklerden bazılarını ve güçlü kameraları bir araya getiriyor.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Yeni Amiral Gemisi Tablet Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni amiral gemisi tableti olan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'nın tasarım detayları gün yüzüne çıktı. İşte detaylar...

Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S22'ye görülmemiş kampanya! 

OLED ekranları çok büyüleyici kılan mükemmel koyu mürekkep siyahlarının yanı sıra canlı gölgeler ve tonlar pompalayan Galaxy S22, Carrefour'un, CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 22 kampanyası ile kullanıcıları ile buluşuyor. Peki 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

Amiral gemisi düşkünleri! Galaxy S22 8GB'a Carrefour'dan dev indirim... 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefour'un amiral gemisi kampanyaları devam ediyor. CarrefourSA kartlılara özel yüzde 22'lik dev indirimi ile imkan sunuyor. Samsung Galaxy S22 8GB modelini tercih etmek isteyen vatandaşlara özel indirimi kaçırmayın. Peki Samsung Galaxy S22 8GB fiyatı ne kadar?

Rekabet Kurulu’ndan makarna devi için flaş karar! Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda'ya soruşturma

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası şirketi hakkında, rekabeti önleyen faaliyetlerde bulunduğu iddiası ile ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

'Sağlıklı evler'de bahçe villa ve teras loftlara yoğun talep var!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Çekmeköy'deki Ormanköy projesine, "sağlıklı ev" konsepti sebebiyle özellikle geniş aileler ve oturum amaçlı konut satın almak isteyen vatandaşlar yoğun talep gösteriyor.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

Apple , 5 milyar dolara uzay gemisi bina inşa ediyor!

Apple kurucusu Steve Jobs'un son hayali olan uzay gemisi şeklinde bina şekilleniyor. Uzay gemisi şeklinde binanın maliyeti 5 milyon dolar.

Villeroy Boch’un yeni tasarımıyla çağdaş yorum!

Renklerin ve ebatların, dekor ve aksesuarlarla uyumlu kombinasyonu: Villeroy Boch’un yeni tasarım konsepti MON CŒUR serisi… MON CŒUR, Villeroy&Boch’un da etkilediği 20. yüzyılın Jugendstil tarzının günüme uyarlanmış hali olarak öne çıkıyor.

Tuzla Holografik Hayvanat Bahçesi açıldı!

50’den fazla hayvanın hologram teknolojisiyle yer aldığı Türkiye’nin İlk Holografik Hayvanat Bahçesi Nuh’un Gemisi HoloZoo, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hizmete açıldı.

Nuh\'un gemisi konsepti Haberi

Nuh\'un gemisi konsepti

Nuh’un Gemisi, Hong Kong’da ortaya çıktı. Şehrin merkezindeki Tsing Ma Köprüsü’nün ayağına inşa edilen 137 metre uzunluğundaki pleksiglas gemi dikkat çekiyor. Gemiye yaklaştıkça yapının yan kısmındaki kapıdan çıkan birçok hayvan heykeli görülüyor. Fil, zürafa, kaplan, deve ve ayıların olduğu heykeller aslında otelin tanıtımını yapıyor. Nuh’un Gemisi konseptiyle açılan eğlence merkezinin içinde bir müze ve lokanta da var. Turistlerin ilgi gösterdiği park hakkında konuşan yönetici Matthew Pine “Herkes felaket yaşar ama biz insanlara bunu Nuh’un Gemisi gibi dayanılabileceğini göstermek istiyoruz” dedi.


Gazete...