07 / 05 / 2024

Numan Zincirkıran kimdir

Numan Zincirkıran kimdir

Karslı müteahhit Numan Zincirkıran, binalarda ısı yalıtımını sağlamak için 'Yeni Horasan Harcı' adını verdiği ürünün patentini aldı.Numan Zincirkıran, Yeni Horasan harcı ile yapılan duvarların büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi! Hemen bakın!

Milyonlarca asgari ücretli çalışanın ve yüz binlerce işverenin merakla beklediği yeni asgari ücretle ilgili detaylar netleşmeye başladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir canlı yayında asgari ücretlileri heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşen Başaran Holding'e ait uçakta hayatını kaybetti. Peki, Mina Başaran kimdir?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Numan Zincirkıran, Yeni Horasan Harcı adını verdiği ürünün patentini aldı!

Karslı müteahhit Numan Zincirkıran, binalarda ısı yalıtımını sağlamak için 'Yeni Horasan Harcı' adını verdiği ürünün patentini aldı.Numan Zincirkıran, Yeni Horasan harcı ile yapılan duvarların büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi.

Numan Ceyhan kimdir?

Numan Ceyhan, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 89. sırada yer alıyor. Peki, Numan Ceyhan kimdir? İşte Nuce Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Ceyhan..

Turgut Aydın kimdir?

A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri, Aydın Örme, Aydın Shipping, Aydın Gayrımenkul şirketleri gibi firmaları bünyesinde barındıran Turgut Aydın Holding'in kurucusu Turgut Aydın kimdir?

İlham İnan Dündar kimdir?

Torunlar GYO AVM Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar, kahkaha ve tokalaşma rekoru kıran yönetici. İlham İnan Dündar’ın perakendecilik üzerine iki kitabı var. Peki İlham İnan Dündar kimdir? İşte biyografisi...

Burak Çağdaş Çağlar kimdir?

Bünyesinde Çağdaş İnşaat'ı da barındıran Çağdaş Holding CEO'su Burak Çağdaş Çağlar kimdir? Çağdaş İnşaat ne zaman kuruldu? Çağdaş İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Ali Büyükhanlı kimdir?

1994 yılında İstanbul Etiler’de Mehmet Ali Büyükhanlı Ticaret Meslek Lisesi’ni yaptıran Büyükhanlı İnşaat kurucusu olan Mehmet Ali Büyükhanlı kimdir? İşte Mehmet Ali Büyükhanlı ve Büyükhanlı İnşaat...

Babek Zencani kimdir?

Reza Zarrab’ ın ‘Reis'im’ diye hitap ettiği ve İran’ daki ortağı olduğu ileri sürülen Babek Zencani kimdir? Babek Zencani ne iş yapar? İşte Babek Zencani...

Hayrettin Özaltın kimdir?

Bünyesinde Özaltın İnşaat şirketini de barındıran Özaltın Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Özaltın kimdir? Özaltın İnşaat, inşaat sektöründe hangi alanlarda faaliyet gösteriyor? İşte Hayrettin Özaltın...

Numan Zincirkıran kimdir Haberi

Numan Zincirkıran kimdir

Karslı müteahhit Numan Zincirkıran, binalarda ısı yalıtımını sağlamak için 'Yeni Horasan Harcı' adını verdiği ürünün patentini aldı. Geçen 22 Şubat'ta patent alan Numan Zincirkıran, konut yapımında depreme karşı dayanıklı olan Yeni Horasan harcı ile yapılan duvarların büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi. 5.5 yıllık çalışma sonucu harcı hazırladığını belirten Zincirkıran, "Ürettiğim harç ile artık evler ve işyerleri kışın sıcak yazın ise serin olacak. Malzeme içerisinde hiçbir kimyasal yok. Özel olarak hazırlanmış malzemelerden üretilen beton duvarlar ve kirişler aynı zamanda da ısı...