06 / 05 / 2024

Numan Zincirkıran patentli buluşu

Numan Zincirkıran patentli buluşu

Karslı müteahhit Numan Zincirkıran, binalarda ısı yalıtımını sağlamak için 'Yeni Horasan Harcı' adını verdiği ürünün patentini aldı.Numan Zincirkıran, Yeni Horasan harcı ile yapılan duvarların büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi.

Asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi! Hemen bakın!

Milyonlarca asgari ücretli çalışanın ve yüz binlerce işverenin merakla beklediği yeni asgari ücretle ilgili detaylar netleşmeye başladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir canlı yayında asgari ücretlileri heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçları!

27 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerde uluslararası birçok şirkette Satış & Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda, kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçlarını verdi....

En düşük faizli konut kredisi kullandıran bankalar!

Bankaların faiz oranları her geçen gün artıyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 2’nin altında olan sadece 3 banka kaldı. Kredi Pazarı en düşük faiz oranı ile konut kredisi kullandıran bankaları sıraladı.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran şehir Balıkesir oldu!

Özel bir araştırma şirketi tarafından Emlak Raporu yayımlandı. 2018 yılında büyükşehir kapsamında yatırımcıya en çok kazandıran il Balıkesir oldu.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul!

Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 5.8 artış gösterdi. Böylelikle 15 aydır süren enflasyon oranın altındaki fiyat artışı Haziran ayında da sürdü. 8 yıl içinde yatırımcısına en çok kazandıran il İstanbul oldu..

TOKİ Van Çaldıran 49 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Van İli Başkale İlçesi 69 Adet Konut ve Hizmet Binası, Çaldıran İlçesi 49 Adet Konut , Erciş İlçesi 59 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi!

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Numan Kurtulmuş: İmar ruhsatları benim elimde olsa vermem!

İstanbul'daki durumun çok iç açıcı olmadığını ifade eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "Sadece tarihi eserleri restore etmek, ışıklandırmak vesaire, bunlarla olacak şey değil. İmar ruhsatları benim elimde olsa vermem" dedi. 

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

Numan Zincirkıran patentli buluşu Haberi

Numan Zincirkıran patentli buluşu

Karslı müteahhit Numan Zincirkıran, binalarda ısı yalıtımını sağlamak için 'Yeni Horasan Harcı' adını verdiği ürünün patentini aldı. Geçen 22 Şubat'ta patent alan Numan Zincirkıran, konut yapımında depreme karşı dayanıklı olan Yeni Horasan harcı ile yapılan duvarların büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi. 5.5 yıllık çalışma sonucu harcı hazırladığını belirten Zincirkıran, "Ürettiğim harç ile artık evler ve işyerleri kışın sıcak yazın ise serin olacak. Malzeme içerisinde hiçbir kimyasal yok. Özel olarak hazırlanmış malzemelerden üretilen beton duvarlar ve kirişler aynı zamanda da ısı...