17 / 05 / 2024

Numedıa Emlak nerede

Numedıa Emlak nerede

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Abobker Sanwsı Ben Arybı, Moad Nurı A Abusahmın ve Omar Zıtounı ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

Borsa İstanbul’a emlak devi bir şirket daha giriyor. Yazlık bölgelerdeki inşaatları ve kaliteli projeleriyle sektörde yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. İşte Adra GYO halka arza ilişkin tüm detaylar...

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Pourıa Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Pourya Nazarı tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

Yeniçağ Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yeniçağ Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köksal tarafından kuruldu.

Galatasaray'a Emlak Konut blokajı! Ödemeler durdu!

Florya arazisini geri alması amacıyla Emlak Konut'a ödeme yapması için Galatasaray'ın hesabı blokelendi.

Selimpaşa Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa Emlak Konutları projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Arap işadamlarından İstanbul'a emlak çıkarması!

TÜRAP ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek "Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı"nda, bin 500 Arap yatırımcı Türkiye'deki gayrimenkul firmalarıyla bir araya gelecek.

Selimpaşa Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Selimpaşa Emlak Konutları değerleme raporu yayınlandı...

Numedıa Emlak nerede Haberi

Numedıa Emlak nerede

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Abobker Sanwsı Ben Arybı, Moad Nurı A Abusahmın ve Omar Zıtounı ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.


Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TİCARET 1- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. EMLAK 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa...