02 / 05 / 2024

Numune Hastanesi acil bölümü deprem güvenliği

Numune Hastanesi acil bölümü deprem güvenliği

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde süren tadilat ile ilgili İstanbul Tabip Odası'ndan bir grup heyet inceleme yaptı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC acil durum hastanesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa Acil Durum Hastanesine ilişkin, "KKTC ile dayanışmanın en önemli nişanesi bu acil durum hastanesidir." diye konuştu.

KKTC Acil Durum Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) inşaatı devam eden KKTC Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Acil Durum Hastanesi inşaatında son durum ne? 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaat çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesi'nin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

KKTC Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşası devam eden acil durum hastanesinde incelemeler yaptı.

KKTC Acil Durum Hastanesi için geri sayım başladı!

Türkiye tarafından Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da inşa edilen KKTC Acil Durum Hastanesi"nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Numune Hastanesi acil bölümü deprem güvenliği Haberi

Numune Hastanesi acil bölümü deprem güvenliği

İstanbul Tabip Odası'ndan bir grup heyet, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde devam eden tadilat nedeniyle hekimlerin ve hastaların yaşadığı sıkıntıları yerinde görmek için hastaneye giderek incelemeler yaptı. 


Görevli sağlık personeli, hastane başhekimi ve mühendisler ile görüşen heyetin hazırladığı raporda, hizmete kapatılarak yapılacak şekilde planlanan acil servisin tadilatıyla ilgili projeden sapıldığı ve inşaat süresinin uzadığı ortaya çıktı. Tabip odası yetkilileri, gerek hasta ve hasta yakınları, gerekse çalışanların sağlığı ve güvenliği açısından inşaatın kabul edilemez olduğunu belirterek, "Acil hizmetinin durdurulmamış oluşu nedeniyle projeden sapılmış oluşu öngörülemeyecek riskleri beraberinde getirmektedir. Sorumluluk İstanbul Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği'ne aittir. Acil servis, acilen hizmete kapatılmadır" çağrısı yaptı. 


Deprem güvenliği yok 

Heyetin hazırladığı rapoda şu ifadelere yer verdi: "Şu an inşaatı sürmekte olan alan (eski) yeşil...