05 / 05 / 2024

Nur Mimarlık Güher Türker

Nur Mimarlık Güher Türker

Güher Türker, Eylül 2011’den itibaren Nur Mimarlık firmasının ortağıdır. Mimar Güher Türker, daha önce Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüğü yaptı. Peki Güher Türker kimdir? İşte biyografisi

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Akkuş ve Onur Çaça tarafından kuruldu. 

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altun tarafından ortaklığıyla kuruldu.

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habiban Mimarlık ve İnşaat Restorasyon Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Alay tarafından kuruldu.

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Kula tarafından kuruldu.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kurulan AAD Mimarlık, 130'un üzerinde proje üretti. AAD, her projesinde mutlaka sanat ve insanı ön planda tutuyor...

Nur Mimarlık Güher Türker Haberi

Nur Mimarlık Güher Türker

Güher Türker kimdir?


Güher Türker, 1986 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’ni dereceyle bitirerek, 1986 yılında Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) Mimar olarak göreve başladı. 


Türker, 1986-2004 yıllarında Yapı Grubu yöneticisi ve Genel Direktör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1997-2000 yıllarında Gebze Ticaret Odası Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nin teknik danışmanlığını yönetti. 2004-2007 yıllarında GOSB Genişleme Bölgesi ve GOSB III. Bölgeden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. Güher Türker, GOSB’da genel müdürlük yaptığı 2007 -2009 döneminde ise çok sayıda ekonomik ve sosyal boyutlu projeyi hayata geçirdi.


Güher Türker, Nisan 2010 – Ağustos 2011 arasında Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.


Mimar Güher Türker, Eylül 2011’den bugüne Nur Mimarlık İnşaat Ltd.Şti.’nde ortak olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Güher Türker ve Nur Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Kurbağalıdere Cad....