19 / 05 / 2024

NUREM İnşaat yarışma

NUREM İnşaat yarışma

Kurumlararası Dragon Kürek Yarışları Festivali'ne bu yıl ilk kez katılan NUREM İnşaat, dört ödül birden aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Mali İşler Koordinatörü Dilek Uzun da yarışma boyunca ekibe destek verdi.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

Nurol İnşaat 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol İnşaat tarafından yayınlanan konsolide faaliyet raporuna göre, şirketin toplam kaynakları ve 1 Ocak 2023 - 30 Haziran 2023 döneminde elde ettiği hasılat miktarı belli oldu.

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları resmen açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2023/2 yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Makine ihracatı yılın ilk yarısında arttı!

Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, yılın ilk yarısı sonunda Türkiye'nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 10 artarak 14,1 milyar dolar oldu.

Pasifik GYO'dan yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar TL'lik satış! 

Pasifik GYO, 5 projenin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar 3 milyon 224 bin 515,03 TL'lik satış gerçekleştirdi. 

İnşaat sektörü, yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2022 Nisan Ayı Raporu’na göre inşaat sektörünün 2022 yılının ikinci yarısında hareketlenmesi bekleniyor. İşte merakla beklenen o rapor...

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Tek-Art İnşaat'ın ilk yarı geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Tek-Art İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 358 bin 933,69 TL olarak belirlendi. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısından umutlu!

2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün 2021 yılının ikinci yarısında toplanması bekleniyor. 

NUREM İnşaat yarışma Haberi

NUREM İnşaat yarışma

Kurumlararası Dragon Kürek Yarışları Festivali'ne bu yıl ilk kez katılan NUREM İnşaat, dört ödül birden aldı. NUREM İnşaat Takımı, Fun Kategorisi ve Kostüm Yarışması'nda üçüncü oldu. EGEFİT Güzellik Merkezi'nden NUREM adına sahneye çıkan Gizem Emdi birinciliği elde etti. Nurem, Kurum Kimliğini En İyi Yansıtan Kostüm Tasarım Ödülü de kazandı. Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun ve Mali İşler Koordinatörü Dilek Uzun da yarışma boyunca ekibe destek verdi. 



Sabah...