26 / 05 / 2024

Nurettin Kıvrak

Nurettin Kıvrak

Yusufoğlu Bir Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Yusufoğlu ve Nurettin Kıvrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayar tarafından kuruldu.

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Bakan Nebati'den müjdeli haber: Çiftçilere 54 milyar liralık destek

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarım sektörünün geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi. Çiftçilere yönelik tarımsal destekleri her geçen gün artırdıklarını belirten Nebati, 2023 yılında 54 milyar liralık kaynak tahsis edileceğini açıkladı.

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nursim Fmn Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Fikret Şimşek, Murat Yıldırım ve Nurettin Sözmen ortaklığında kuruldu.

Autograph Mimarlık Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Autograph Mimarlık Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıvrak tarafından kuruldu.

İstland Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstland Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Omarı tarafından kuruldu.

Nurettin Özgenç'ten bankalara düşük faizli kredi çağrısı!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç yaptığı açıklamada, bankaların Merkez Bankasının politika faizinde düşüşe paralel ihtiyaç, konut ve ticari kredilerinde faiz oranlarını düşürmesi gerektiğini söyledi.

Emlakçılık ücreti nasıl belirlenir?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden bugünkü köşesinde emlakçıların ücretini kaleme aldı. İşte Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden'in 'Emlakçı (taşınmaz simsarlığı) ücreti' başlıklı yazısı...

Miraç 34 Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Miraç 34 Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yılmaz ve Nurettin Sarı ortaklığında kuruldu.

Nurettin Kıvrak Haberi

Nurettin Kıvrak

Yusufoğlu Bir Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Yusufoğlu ve Nurettin Kıvrak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. Yusufoğlu Bir Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yusufoğlu Bir Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Seringül Sitesi, Süvari Sokak, G Blok Zemin Kat...