30 / 04 / 2024

nurettin nebati kimdir

nurettin nebati kimdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati: "Faiz oranlarının düşürülmesi demek maliyetlerin düşürülmesi, maliyetlerin düşürülmesi demek de reel sektördeki üretimin enflasyona etkisinin en aza indirilmesi demektir" dedi.

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Bakan Nebati'den müjdeli haber: Çiftçilere 54 milyar liralık destek

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarım sektörünün geleceğine ilişkin önemli mesajlar verdi. Çiftçilere yönelik tarımsal destekleri her geçen gün artırdıklarını belirten Nebati, 2023 yılında 54 milyar liralık kaynak tahsis edileceğini açıkladı.

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bakan Nureddin Nebati'den kritik dolar açıklaması! Beklenen açıklama geldi! Dolar kurunun geldiği seviye makul

Geçtiğimiz haftayı 18,58 TL seviyesinde kapatan dolar/TL, bugün iki kez 18,73 denemesi yaptı ve son saatte yeniden 18,58 işlem aralığında işlem görüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'den son dakika dolar açıklaması geldi...

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!

Memur-Sen  Başkanı Ali Yalçın ile Maliye ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin görüşmesinin ardından 3600 ek gösterge ile son durum geri döndü. TBMM Genel Kurulu'nca onaylanan ek bayrağın ne zaman yürürlüğe gireceği  ve kimleri kapsadığı soruları hız kazandı. İşte detaylar... 

Konut fiyatlarını patlatan akıl almaz deney ortaya çıktı: Merkez Bankası eski baş ekonomisti açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, konut finansman paketini açıkladıktan sonra 65 bin kişinin fiyat artışı yaptığını açıkladı. TCMB, verilerine göre, konut fiyatları mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 110 oranında arttı.

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Çatalca'nın köylerine tapu müjdesi!

Çatalca Köyüm Restoran'da mahalle muhtarları ve STK başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve İlçe Başkanı Selim Güçbilmez tapusuz mahalleler ile ilgili kanun teklifini okuyarak "Tapular geliyor inşallah" açıklamasını yaptı

Nurettin Taş kimdir?

Nurettin Taş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Güdürü oldu. Peki, Nurettin Taş kimdir? Nurettin Taş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Taş..

Nurettin Nebati: Faiz oranının düşürülmesi maliyeti düşürür!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati: "Faiz oranlarının düşürülmesi demek maliyetlerin düşürülmesi, maliyetlerin düşürülmesi demek de reel sektördeki üretimin enflasyona etkisinin en aza indirilmesi demektir" dedi.

Nurettin Akman kimdir?

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman kimdir? Nurettin Akman, ne zamandan beri Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı olarak görev alıyor? İşte Nurettin Akman'ın biyografisi..

Nurettin Canikli kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli oldu. Peki, Nurettin Canikli kimdir? Nurettin Canikli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nurettin Canikli..

Nurettin Yılmaz kimdir?

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz kimdir? Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurettin Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Nurettin Yılmaz..

nurettin nebati kimdir Haberi

nurettin nebati kimdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Merkez Bankası'nın son faiz kararına ilişkin, "Bugün reel sektörün avantajlı olarak gördüğü şey, faiz oranlarının düşürülmesidir. Faiz oranlarının düşürülmesi demek maliyetlerin düşürülmesi, maliyetlerin düşürülmesi demek de reel sektördeki üretimin enflasyona etkisinin en aza indirilmesi demektir" dedi. 


Nebati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Merkez Bankası'nın aldığı kararla reel sektörün beklentisinin mutlaka çakışması gerektiğini belirterek, reel sektörün faiz oranlarının düşürülmesine yönelik beklentisini herkesin bildiğini söyledi. 


Merkez Bankası'nın politika faizinde 0,25 baz puanlık indirim kararının reel sektör tarafından olumlu karşılanmadığını dile getiren Nebati, "Bunu sayın Cumhurbaşkanımız çok net olarak ve yüksek sesle dile getiriyor. Çünkü sayın Cumhurbaşkanımızın reel sektörün beklentilerine uygun hareket etme konusunda ne kadar hassas olduğunu hepimiz biliyoruz" ifadesini kullandı. 


Reel sektörün önünü açacak, her türlü sorunlarını...