14 / 05 / 2024

Nurettin Ok kim

Nurettin Ok kim

Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti. Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok kimdir? Neler yapmıştır?

Ev sahibi kiracı savaşında en çok kim mağdur oldu? Vatandaşlar ne dedi? 

Son günlerin gündemden düşmeyen ev sahibi kiracı savaşı hız kesmeden devam ediyor. Peki ev sahibi kiracı savasında kim haklı? Vatandaşlar bu konu ile ilgili ne dedi? 

Ev sahibi - kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan gerilim her geçen gün daha da artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaptı. Peki ev sahibi kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim? İşte o sorunun yanıtı...

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Arabulucu ücretini kim öder?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, pek çok kişi de arabulucuların kapısını çalıyor. Peki arabulucu ücretini kim öder?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Türkiye'deki faiz indiriminin sonuçları ne olacak? En çok kim kaybediyor?

Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, dünyada faiz artışına gidilirken, Türkiye'de neden faiz indirildiği konusunu değerlendirdi. İşte o sorunun yanıtı...

Daire alırken iskan masrafını kim öder?

İskan masrafına dair pek çok kişi aynı soruyu sormaktadır. Bir mülk alırken iskan masrafını kim öder? İşte merak edilen o detaylar!

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Nurettin Ok kim Haberi

Nurettin Ok kim

Nurettin Ok kimdir?

Nurettin Ok, 1928 yılı Çankırı doğumlu. 15 Nisan 1973 - 26 Ocak 1974 tarihleri arasında Bayındırlık Bakanı olan Nurettin Ok, 17 Temmuz 2013 günü 86 yaşında vefat etti.


Boğaz Köprüsü'nün temellerinin atılmasında önemli katkıları olan Bayındırlık, İmar ve İskan eski Bakanı Nurettin Ok, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İktisat Fakültesi ve Gazetecilik Enstitüsünü bitirdi.


Serbest avukatlık, gazetecilik ve Çankırı Belediye Başkanlığı yapan Nurettin Ok, TBMM 12, 13, 14, 15 ve 16. dönem Çankırı milletvekili oldu. Nurettin Ok Bayındırlık, İmar ve İskan Bakanlığı, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyeliği ve TBMM Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. 


Nurettin Ok, 19 Temmuz Cuma günü TBMM'de bir anma tören düzenlendi. Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Çankırı'ya götürülen Nurettin Ok'un cenazesi, Ahmet Yesevi Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından...