16 / 05 / 2024

nuri aslan kentsel dönüşüm projeleri

nuri aslan kentsel dönüşüm projeleri

"Kentsel Dönüşüm" seminerinde konuşan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, " Kentsel dönüşüm, kentin sorun ve ihtiyaçları dikkate alınarak bölgede uygulanabilir bir yol haritasının oluşturulmasıdır " dedi

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce tamamlanmalı!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in afetlere yönelik karakteristiği, kaçak ve denetimsiz yapılarının oranı, denetimli yapı stokunun fiziksel (yaş) ve yapısal (depreme dayanıklı) özelliklerine bakıldığında, nitelikli kentsel dönüşüm uygulamalarının kent için kaçınılmaz olduğunu kaydetti. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Avukat Mehmet Aslan tapu harcı konusunda uyardı!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan uyarıyor; "Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projeden daire satın aldıysanız, tapu alım satım harcı ödemeyin"

Bayraklı'da ada bazlı kentsel dönüşüm başlayacak!

Bayraklı için özveriyle çalışacaklarını söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, kentsel dönüşümde örnek adımlar atacaklarını söyledi.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm geleceğe yön verir!

Yerel seçimlerin bölgenin geleceğine yön verdiğini vurgulayan Aslan, “Aynı şekilde kentsel dönüşüm de bir kentin geleceğine yön verir'' diye konuştu. 

Dikmen’de kentsel dönüşüm tepkisi!

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

nuri aslan kentsel dönüşüm projeleri Haberi

nuri aslan kentsel dönüşüm projeleri


Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, kentsel dönüşümün yanlış anlaşıldığını, insan odaklı bir uygulama olduğunu söyledi. 


Nazilli Ticaret Odası ve Denizbank işbirliğinde yapılan "Kentsel Dönüşüm" seminerinde ilçedeki inşaat mühendisleri, mimarlar ve müteahhitler bilgilendirildi. Seminerde konuşan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, "Kentsel dönüşüm, kentin sorun ve ihtiyaçları dikkate alınarak bölgede uygulanabilir bir yol haritasının oluşturulmasıdır. Kentsel dönüşüm, insan odaklı bir uygulamadır. Amacı, yaşanılabilir standartlarda kentler oluşturmaktır. Bu çalışmalar, bozulma ve çökme olan kentsel alanın her yönden kapsamlı ve uyumlu yaklaşımlarla iyileştirilmesine yönelik uygulanan eylemlerin bütününü ifade eder. Nazilli Ticaret Odası olarak ilçenin yeniden yapılanması yönünde yapılan çalışmalara koşulsuz destek veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerinin amaçları, kentin imar bakımından sıkıntılı bölgelerine çözüm bulmak, kaçak yapılaşmanın önüne geçmek, teknik ve sosyal alt yapısı...