18 / 05 / 2024

Nuri Tuna Yapı

Nuri Tuna Yapı

Tuna Mobilya’dan sonra Tuna Yapı ile inşaat sektörüne giren Tuna Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna kimdir? Nuri Tuna inşaat sektörüne ne zaman girdi?

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Kapadokya'da 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya'da tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapının yıkıldığını duyurdu.

Topak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Topak Yapı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Gentepe Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gentepe Yapı Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Tuna tarafından kuruldu.

Ond Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ond Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nuri Demir ve Onur Demir otaklığında kuruldu.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan orman arazilerinin yapılaşma veya başka amaçla tahsisinin mümkün olmadığını açıkladı.

Nuri Tuna Yapı Haberi

Nuri Tuna Yapı

Nuri Tuna kimdir?

Nuri Tuna, 1965 yılı Malatya/Arapkir doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Nuri Tuna bugün;Tuna Mobilya’dan sonra Tuna Yapı ile inşaat sektörüne giren işadamıdır. 


İş yaşamında ağırlıkla ofis mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren Tuna Ev Ofis Mobilyaları’nın yönetim kurulu başkanlığını sürdürüyor. 


Ofis mobilyaları alanında yaklaşık 1.5 milyar dolarlık sektörün üç büyük oyuncusu arasında yer alan Tuna Ev Ofis’in fabrikası Silivri’de. Tuna’nın en iyi müşterileri arasında bankalar bulunuyor. Türkiye’deki banka şubelerinin yüzde 80’inde ürettiği koltuklar kullanıyor. 


Nuri Tuna, babası Turan Tuna’nın iş hayatındaki yükünü iki kız kardeşiyle birlikte paylaşıyor...


Nuri Tuna, Fenerbahçe’de iki dönem yöneticilik yaptı. Eşi ve üniversite çağına gelen kızı Galatasaraylı. 7 yaşındaki ikiz oğulları ise Fenerli. Oğullarıyla birlikte sık sık Fenerbahçe’nin maçlarına giden Tuna, “Oğullarım artık maçı açık tribünde seyretmek...