05 / 05 / 2024

Nurol GYO 3 konut projesi

Nurol GYO 3 konut projesi

Türkiye’ye otoyoldan köprüye, barajdan metroya sayısız eseri kazandıran Nurol Holding, birikimi ve uzmanlığıyla her projesinde mükemmeli hedefliyor.

Nurol GYO 2021'de 334 milyon TL'lik satış yaptı!

Nurol GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemlerinde ön satışlar dahil 3 projedeki satış rakamının 334 milyon TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Nurol GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Nurol GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Nurol GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Nurol GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO N-Finance ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Nurol GYO, N-Finance sistemi ile yatırımcısına 48 ay boyunca 3 bin 500 TL ile 20 bin TL arasında getiri garantisi veriyor.

Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO bu yıl yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yelken yarışları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Nurol GYO Samim Hatipoğlu, İstanbul’a sadece konut anlamında değil, sosyal anlamda da değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Nurol GYO'dan 1. çeyrekte 106.5 milyon TL net kar!

2015 yılında gerçekleştirilen sermaye artışı ile sermayesini 80 milyon TL’ye çıkaran Nurol GYO, 2016 1.çeyrek verileri ile 106.5 milyon TL kar ederek, özvarlıklarını 161.8 milyon TL’ye yükseltti.

Özak GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Edip GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Edip GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Nurol GYO 3 konut projesi Haberi

Nurol GYO 3 konut projesi

Türkiye’ye otoyoldan köprüye, barajdan metroya sayısız eseri kazandıran Nurol Holding, birikimi ve uzmanlığıyla her projesinde mükemmeli hedefliyor. İstanbul’da seçkin projelere imza atan Nurol GYO da, Mecidiyeköy, Güneşli ve Seyrantepe’de ‘Hayata Yatırım’ mottosuyla gerçekleştirdiği Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life projeleriyle İstanbul’u yeniden şekillendiriyor. Nurol GYO’nun kente değer katan 3 projesi de sunduğu ayrıcalıklı ve modern hizmetlerle hayatı kolaylaştırıyor. Mükemmeli arayanlar, Nurol GYO projelerinde aradığını fazlasıyla buluyor.



Nurol Tower’ da her şey sizin için en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor


Nurol GYO’nun “EvOfisEv” konseptiyle geliştirdiği Nurol Tower projesi, hem ev hem ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.


Günlük hayattaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Nurol Tower; çarşı, dükkan, restoran ve kafeleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Nurol Tower’daki Concierge Hizmetleri,...