29 / 04 / 2024

Nurolpark Güneşli açık adres

Nurolpark Güneşli açık adres

Güneşli Nurol Park Evleri fiyat listesi 509 bin TL'den başlıyor. Nurol Park Güneşli'de teslimler hemen yapılıyor...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile I. A. Salih Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Balance Güneşli'de Sokak Kahvecisi açıldı!

Güneşli bölgesinde yaşayanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan ve sokak kültürünün yaşatıldığı "Yaşam Sokağı"nda markalar yerlerini almaya başladılar. 

Motto İstanbul Projesi Güneşli satılık!

İstanbul Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede hayata geçirildi. Projede satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor..

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık!

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Nurolpark Güneşli açık adres Haberi

Nurolpark Güneşli açık adres


Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Park Evleri projesi İstanbul Güneşli'de yer alıyor. Nurol Park Evleri Güneşli projesinde daireler hemen teslim ediliyor.


Güneşli Nurol Park Evleri fiyat listesi 509 bin TL'den başlıyor. Nurol Park Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor.


Nurol Park Evleri projesinde konut, dükkan ve ofisler yer alıyor. 1.118 konutun yer aldığı Nurol Park Evleri projesi 55 bin metrekare alanda inşa edildi.



Güneşli Nurol Park Evleri fiyat listesi!


1+1 daireler 509 bin TL’den,

2+1 daireler 678 bin TL’den,

3+1 daireler 1 milyon 206 bin TL’den,

4+1 daireler 1 milyon 683 bin TL’den başlayarak değişiyor.


Adres : Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul


Tel : 444 64 96

Web : http://www.nurolpark.com.tr/

Gülcihan...