03 / 05 / 2024

nurus alava sandalye tasarımı

nurus alava sandalye tasarımı

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

ŞOK Market'te puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, masa sandalye takımı 1 bin 499 TL'ye düştü! 28 Ekim 2023 online katalog

ŞOK Market 28 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu hafta ŞOK'ta puflu köşe takımı 6 bin 149 TL'ye, mutfak masa sandalye 1 bin 499 TL'ye satılacak. 

Evler ofislere dönüştü!

Pandeminin uzamasıyla beraber, şirketler çalışma koşullarını yeni normale daha uygun bir çizgide sürdürüyor. Nurus’un yeni çalışma alanı, hibrit çalışma ve uydu ofiste çalışma gibi yeni normlar doğrultusunda yaptığı Ar-Ge ve üretim, yeni normali anlayabilmek açısından önem taşıyor.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Son 10 yıla tanıklık eden binalar sergileniyor!

Nurus’un 90’ıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Güncel Türkiye Mimarlığı Fotoğraf Sergisi’, Ankara’da açıldı. 

Nurus insan sağlığını önemseyen ürünlerini tanıtacak!

Nurus'un İstanbul Levent'teki binası bir deneyim merkezi olarak çalışacak ve ‘insan sağlığını önemseyen, son teknolojik yeniliklere göre donatılmış’ ürünleri tanıtacak.

Her mobilya akıllanmalı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü markalarından Nurus, dünyanın geleceği şekillendirecek 200 markası arasına girdi.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Nurus, Antalya’da hedef büyüttü!

Nurus, büyüme stratejisi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Antalya’daki mağazasını artan talepleri karşılamak adına yeni adresinde daha da efektif hale getiriyor.

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Diyarbakır Sanat Sokağı yenilendi!

Diyarbakır’ın en işlek ve sembol sokaklarından biri olan Sanat Sokağı’ndaki düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, sokağın yeniden masa, sandalye ve tezgahlarla kapatılması üzerine denetim yaparak, tümünü kaldırttı.

MOBSAD 300 bin dolarlık tahtla İMOB'a damga vuracak!

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 26 Ocak – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İMOB’da sürprizleriyle şaşırtacak. Kazak Kartalı tahtı,sebze yetiştirilebilecek masa ve kilo tartan sandalye, fuarın yıldızı olacak.

nurus alava sandalye tasarımı Haberi

nurus alava sandalye tasarımı

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.


Nitelikli tasarımları ile dünyanın lider mobilya üreticileri arasında yer alan Nurus, Stefan Brodbeck tasarımı Alava ailesi ile mekânlara tarz katıyor. Kabuğu andıran zarif formu ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava, hem çevreci hem de estetik özellikleri bir arada bulunduruyor. Alava, inovatif tasarım, ekoloji ve sürdürülebilirlik konularında dünyadaki önemli projelerin ödüllendirildiği Green Good Design Awards 2015’te ürün tasarımı kategorisinde Green 100 listesine girmeyi başardı.


Sürdürülebilirliğin yanı sıra oturma konforu ve estetik özellikleri ile kullanıcısının beklentisini yükselten Alava ailesi, zengin renk yelpazesi ve ayak seçenekleri ile hem modern hem de estetik özellikleri bir arada bulunduruyor. Her tür çalışma ve yaşam...