06 / 05 / 2024

Nurus Almanya

Nurus Almanya

Ofis mobilyasında Avrupa’nın önemli oyuncularından biri olmayı hedefleyen Nurus, Münih’e satış ofisi, İtalya’da ise üretim tesisi açtı. Şirket sadece Alman pazarından 5 yılda yüzde 5 pay almayı hedefliyor.

Almanya'dan gelen turist sayısı yüzde 11 arttı!

Rusya'dan gelen turist sayısında yaşanan yüzde 25'lik azalmaya karşın, aynı dönemde Almanya`dan gelenlerin sayısında yüzde 11'lik artış oldu.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

Nurus'tan yeni tasarım Alava sandalye!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, inovatif tasarımı ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava sandalye ailesi ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Almanya'da inşaatta kredi kısıtlaması yaşayan firma sayısı yüzde 19,5 arttı!

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü Ifo, Almanya'da ticaret ve sanayi sektörlerinde kredi kısıtlaması yaşayan firmaların oranının temmuzda yüzde 15,4'e yükseldiğini bildirdi.

Almanya'da tahliye kararına kızan kiracı daireyi havaya uçurdu!

Almanya’nın Münih kentinde bir kiracı, oturduğu daireyi boşaltması için tahliye kararı çıkınca evi havaya uçurdu.Kentin Sendling semtindeki bir binada oturan 34 yaşındaki Patrick L. olay sonrası kayıplara karıştı.

Media Saturn Grubu Almanya'da bininci mağazasını açtı!

Media Markt Türkiye'nin bağlı olduğu Media-Saturn Grubu, bininci mağazasını Almanya’da hizmete açtı.Media-Saturn, 21 milyar euro net cirosu ve 65 bine yakın çalışanıyla 15 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteriyor.

Nurus 4 ürünüyle “German Design Award 2016”ya aday Gösterildi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un Alava, Uneo, Isola ve Ashbury ürünleri Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ıncısı organize edilecek olan “German Design Award 2016”ya aday gösterildi.

Almanya ve Ortadoğu'dan gelen turist sayısı arttı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, ülkeye gelen Rus turist oranında yüzde 20 azalma olduğunu, buna karşın Almanya ve Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısının arttığını söyledi.

Nurus Mobilya'dan ofis çalışanlarına çözümler!

Günümüzde çalışan verimliliğini etkileyen unsurların arasında sağlık ve ergonominin rolü her geçen gün artıyor Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus, insan sağlığını önemseyen, koruyan ve çalışanlara ihtiyaçları olan hareket imkanı sağlayan ofis

Gazprom, Almanya'ya yeni doğalgaz boru hattı inşa edecek!

Rus enerji şirketi Gazprom, Almanya 'ya iki koldan uzanacak yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edecek. Yeni boru hattının yıllık 55 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacağı ifade edildi.

Getron Almanya ofisi ile Avrupa’ya açıldı!

Bilişim 500 listesinde Türkiye Merkezli Yazılım Üreticileri arasında 45. sırada bulunan Getron Bilişim Hizmetleri A.Ş.’nin Almanya ofisi, Haziran 2015 itibariyle Dresden şehrinde faaliyete geçti.

Almanya'da laminat parke ithalatında damping uygulaması!

DÜNYANIN en büyük laminat parke üreticileri arasında sayılan Almanya’dan yapılan laminat parke ithalatında damping uygulanmasına karar verildi.

Almanya'ya 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı!

Almanya’nın Rothenstein bölgesindeki köye 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı yapıldı. Yüzme havuzları, tiyatrolar, fitness salonları, restoran gibi hizmetlerin sunulduğu sığınaklarda zenginlerin 1 yıl boyunca dışarı çıkmadan yaşayabilecekleri söyleniyor.

Nurus Almanya Haberi

Nurus Almanya

Türkiye’nin önde gelen ofis mobilyası üreticilerinden Nurus, bilinirliği yüksek global bir Türk markası yaratma hedefi doğrultusunda Avrupa’daki yatırımlarını hızlandırdı. Avrupa’daki ilk satış ofisini sektörün önemli merkezlerinden biri olan Münih’te açan Nurus, İtalya’da faaliyete geçirdiği tesisle koltuk üretimini de Avrupa’da yapacak. Nurus Yönetim Kurulu Üyesi Renan Gökyay, “Çok yakında koltuklarımızın tamamını ‘made in Europe’ olarak çıkarmaya başlayacağız” dedi. 


Deloitte, Vodafone, Microsoft gibi dev şirketlerin ofis mobilyalarını üreten Nurus, uluslararası büyüme hedefl eri doğrultusunda yatırımlarına hız kattı. Dünya çapında 40 bayisi ve Dubai’de satış ofisi bulunan Nurus, Almanya’nın tasarım merkezi olarak kabul edilen Münih’te açtığı satış ofisini bölgenin merkezi yaptı. North88 isimli yerleşkede yer alan ‘showroom’ açılışı 26 Mart Perşembe günü Nurus Yönetim Kurulu Üyesi Renan Gökyay, Nurus Yönetim Kurulu Üyesi Gökyay...