06 / 05 / 2024

Nusreddin Yılmaz bağış

Nusreddin Yılmaz bağış

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkım çalışmaları tekrar başladı!

İzmir'deki meydana gelen depremde en fazla hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkımlar yeniden başladı.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

EPDK Başkanı Yılmaz'dan önemli İGDAŞ açıklaması! 

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

Volkan Yılmaz: Seferber olarak kentsel dönüşüme başlamalıyız!

Yeni Akit Gazetesi’nden Taha Emre Özdemir, Silivri’de hissedilen deprem hakkında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile röportaj yaptı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Nusreddin Yılmaz bağış Haberi

Nusreddin Yılmaz bağış

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.


Altın madalya verildi


Haber7'nin haberine göre; Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Tamer Büyükkantarcıoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında Gelibolu turuna çıkan 75 şehit ve gazi çocuğuyla birlikte 82 yaşındaki iş adamı Yılmaz'ı ziyaret etti.


Nusreddin Yılmaz'a bağışları nedeniyle teşekkür ederek plaket ve altın madalya sunan Büyükkantarcıoğlu, Yılmaz'ın bir süre önce bu bağışı yapmak istediğini kendilerine ilettiğini anlatarak, "Çok değerli, çok kıymetli bir arazi. Maddi değerinin yanı sıra manevi değeri de çok yüksek. Çünkü, Gelibolu Yarımadası'nda tarihi alana çok yakın bir alanda bulunuyor. Dolayısıyla çok mutlu olduk" dedi.


İş adamı Nusreddin Yılmaz ise vakıftan yardım alan çocukların babalarının bu vatan için...