09 / 05 / 2024

Nusret Kaba

Nusret Kaba

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Nusret Kaba, Yasin Kocaman tarafından 99 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta kuruldu.

Taksim Camisi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Taksim'de temeli 17 Şubat 2017'de atılan 1,5 yıl önce yapımına başlanan caminin kaba inşaatı tamamlandı.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi'nin kaba inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’da inşa edilen Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi’nin kaba inşaatı bitti. Tesisin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı bitti!

Darıca'daki kışla Millet Bahçesi oluyor! Gebze Belediyesi tarafından 4 bin 788 metrekare alanda inşa edilen Ulus Semt Polikliniği'nde sona yaklaşıldı. Kaba inşatı biten poliklinik açılışa hazırlanıyor. 

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Kapalıçarşı'daki dükkan fiyatlarına Nusret dopingi!

Dünyaca ünlü kasap Nusret’in Kapalıçarşı’da yeni şube açacak olması, bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu. 

Nusret'in külliyesinin maliyeti 4.5 milyon TL'yi buldu!

Nusret Gökçe, memleketi Erzurum Şenkaya'ya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyesinin maliyeti 4,5 milyon TL'yi buldu. Külliyenin açılışına Acun Ilıcalı, Ali Ağaoğlu ve Ferit Şahenk katılacak...

Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Nusret, Erzurum'da okul yaptıracak!

Sosyal medyadan paylaştığı videolar ile ünü Türkiye sınırlarını aşan işletmeci Nusret Gökçe memleketi için bir kez daha harekete geçti.

Nusret'in merak edilen evi!

Tuzlama hareketiyle ünü tüm dünyaya yayılan Nusret, 1 oda 1 salon dairesi için aylık 90 bin TL ödüyor

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Taksim Cami'nin kaba inşaatının yüzde 85'i tamam!

Taksim'de bir yıl önce temeli atılan caminin inşaatı son sürat devam ediyor. Kaba inşaatı yüzde 85 oranında tamamlanan caminin 2018 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Nusret Kaba Haberi

Nusret Kaba

Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Nusret Kaba, Yasin Kocaman tarafından 99 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat yol köprü altyapı baraj liman konut iş merkezi çelik ahşap betonerme dekorasyon tanzim restorasyon ve iyileştirme işleri yapmak ve 18.7.2012 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gies Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Fevzi Çakmak Manolya Sokak,...