29 / 04 / 2024

oahl kapsamında kaç okul kapatıldı

oahl kapsamında kaç okul kapatıldı

Batman’da, kanun hükmündeki kararnamenin yürürlüğe girmesinin ardından, 4 okul, 2 yurt ve 9 dernek kapatıldı. Polis ekipleri, kapatılan okul ve yurtların kapısında, olası bir duruma karşı nöbet tutmaya başladı.

Bartın’da 3 okul ve 4 dernek kapatıldı!

Bartın’da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan OHAL’de yayınlanan ilk kararname ile 3 okul ile 4 dernek mühürlenerek kapatıldı.

Manisa'da 28 okul kapatıldı!

MANİSA'da, olağanüstü hal (OHAL) kapsamında 3 anaokulu, 8 ilkokul, 9 ortaokul ve 8 lise olmak üzere toplam 28 okul kapatıldı.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Doğal sit alanlarında kaçak yapılaşma mücadelesi!

Peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla doğal sit alanı olan Nevşehir'in Göreme beldesinde, kaçak yapılaşmayla mücadeleye devam ediliyor. Bölgede imar barışı kapsamında ilgili kurumların denetimlerinin devam ettiği açıkladı.

Kağıthane'de dönüşüm kapsamında 3 bin inşaat sürüyor!

Revize edilen planları ve ulaşım yatırımları ile Kağıthane'nin cazibesi arttı. Bölgede 3 bin inşaat sürüyor. 110 bin birim de dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilendi.

Sakarya'nın yaylalarında kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya'nın yaylarında doğal güzelliği bozan ve kaçak olarak inşa edilen yapılar için çalışma başlatıldı. Proje kapsamında betonarme evler yıkıldı.

İzmir Deniz Projesi kapsamında yapılan çalışmalar kaçak mı?

Büyükşehir Belediyesi İzmirdeniz Projesi kapsamında toplamı binlerce tonu bulan kaya parçalarını, Bakanlık onayı gelmeden, kaçak olarak sahil şeridine döktü. Uygulamayla yasa ve yönetmelikler yok sayıldı

Işıklar Yatırım birleşme kapsamında ihraç belgesinin onaylanmasını yayınladı!

Işıklar Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Yatırım Holding A.Ş. birleşme kapsamında ihraç belgesinin onaylanmasını yayınladı.

Kabe’yi genişletme projesi kapsamında Al Baid kuleleri de yıkılacak!

Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz’in talimatıyla başlatılan Kâbe’yi genişletme projesi kapsamında, 10 yıl önce Osmanlı eseri Ecyad Kalesi yıkılarak yerine yapılan Al Baid kuleleri de yıkılacak

Ağustos ayında kaç konut satıldı?

Ağustos ayı konut satış istatistikleri, 25 Ağustos 2014 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Peki, ağustos ayında kaç konut satıldı?

Geda-Majör: Torun Center'da asansörün işletilmesi sözleşme kapsamında değildi!

Geda-Majör Limited Şirketi: "Şirketimiz Torunlar İnşaat’a kiralanan asansörlerin güvenli şekilde montajı, periyodik bakım/onarımları ve demontajından sorumludur. Asansör sisteminin işletilmesi ise sözleşme kapsamında değildir " dedi.

TOKİ Ardahan’da kentsel dönüşüm kapsamında 550 konut inşa edecek!

TOKİ’nin desteğiyle serhat şehri Ardahan’da Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıldı. 113 bin metrekarelik ilk etap kapsamında 550 konut inşa edilecek.Birinci etap üzerinde olan mülkiyet sahipleri ile yapılan anlaşmada her ay 350 TL kira yardımı yapılacak...

İzmir Kordon'da Fırat Apartmanı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

KENTSEL dönüşümün hızla artış gösterdiği İzmir'de ilginç bir manzara yaşandı. Kordon'da bulunan 184 numaralı Fırat Apartmanı, boşaltılarak kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek üzere inşaat firması tarafından yıkım çalışması başlattı...

MİLRES Projesi kapsamında ilk türbin İstanbul'da üretmeye başlayacak!

TÜBİTAK öncülüğünde geliştirilen 41 milyon lira bütçeli Milli Rüzgar Enerji Sistemleri Geliştirilmesi ve Prototip Türbin Üretimi (MİLRES) Projesi kapsamında ilk türbin kasım ayında İstanbul'da elektrik üretmeye başlayacak.

Temmuz ayında kaç konut satıldı?

Türkiye'de her ay kaç konut satıldığı Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Haziran ayında toplam 92 bin 936 adet konut satılmıştı. Peki Temmuz ayında kaç konut satıldı?

oahl kapsamında kaç okul kapatıldı Haberi

oahl kapsamında kaç okul kapatıldı

Batman’da, kanun hükmündeki kararnamenin yürürlüğe girmesinin ardından, 4 okul, 2 yurt ve 9 dernek kapatıldı.


15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL’in kanun hükmündeki ilk kararnamesihih yürürlüğe girmesiyle Batman’da, Özel İrfan Okulları, Mehmet Sıddık Tekin Anadolu Lisesi, Mehmet Sıddık Tekin Fen Lisesi, 2 öğrenci yurdu ve 9 dernek kapatılarak, varlıkları hazineye devredildi. Polis ekipleri, kapatılan okul ve yurtların kapısında, olası bir duruma karşı nöbet tutmaya...