14 / 05 / 2024

obaköy iş merkezi değerleme raporu

obaköy iş merkezi değerleme raporu

Atakule GYO, İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan Obaköy İş Merkezi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi yıl sonu değerleme raporu!

Atakule GYO, Zeytinburnu'nda yer alan Obaköy İş Merkezi'nin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Milli Emlak 60 bin TL'ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa da bulunuyor. Satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa hissesinin bedeli 60 bin TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım işi ihalesi!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da iş merkezi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'deki ilanın detayları...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi'nin toplam değeri 62 milyon 354 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 73 milyon 574 bin 180 TL değer takdir edildi.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

4 maddede site yönetimlerinde merkezi ısınma!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimlerinde merkezi ısınma" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

obaköy iş merkezi değerleme raporu Haberi

obaköy iş merkezi değerleme raporu

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Obaköy İş Merkezi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Mülkiyeti Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 Parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması: 
Mülkiyeti Şirketimize ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 Parseller için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu, GYO Seri: III, N 48.1b Sayılı Tebliği uyarınca İlişikte Pdf dosyası olarak verilmektedir.

Dosya için