05 / 05 / 2024

OBBKT binası yenilenecek mi

OBBKT binası yenilenecek mi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Düz Mahalle’de hizmet veren OBBKT binasını daha kullanışlı hale getirmek ve yeniden restore etmek için hazırladığı projeyi ihale etti.

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

İTÜ'nün 145 yıllık binası yenilenecek!

Sultan Abdülaziz döneminde, 1873 yılında yaptırılan İTÜ'nün 145 yıllık tarihi Silahhane binası restore edilecek. Yaklaşık 31 milyon liraya ihale edilen restorasyon çalışması 2021 yılında tamamlanacak.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Ordu Karadeniz Tiyatrosu 1 milyon TL'ye yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, OBBKT binasında bir süre önce başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Ankara İl Emniyet binası 15 milyon TL'ye yenilenecek!

Darbe girişiminde ağır tahribata uğrayan Ankara İl Emniyet binası, Ankara Ticaret Odası'nın 15 milyon TL'lik yardımıyla baştan sona onarılacak.

Ordu'daki OBBKT binası yenileniyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Düz Mahalle’de hizmet veren OBBKT binasını daha kullanışlı hale getirmek ve yeniden restore etmek için hazırladığı projeyi ihale etti.

Balgat MHP Genel Merkez binasının cephesi yenilenecek mi?

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü Tercüman Gazetesi'ndeki yazısında Balgat MHP Genel Merkez binasının cephe boyasının sökülmesini konu aldı. İşte Ahmet Vefik Alp'in o yazısı..

Adana tarihi eski çevik kuvvet binası yenilenecek mi?

Deprem ve bombalı saldırıların yok edemediği tarihi çevik kuvvet binasını ilgisizlik öldürüyor. Kaderine terk edilip harabeye dönen bina, uyuşturucu tacirlerinin mekanı oldu.

Ağrı Patnos Kaymakamlık binası dönüşümle yenilenecek!

Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, yaptığı açıklamada, Patnos Belediye Başkanlığı'nın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaymakamlık binasının boşaltılmasını istediğini söyledi.

Hatay Samandağ'daki eski çarşı binası yenilenecek!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, kent merkezindeki eski çarşı binasının yıktırılarak kentsel dönüşüm projesi kapsamında modern bir yapıya dönüştürülmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

BUTSO hizmet binası yılsonuna kadar hazır!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasının dış cephe ve iç bölümlerinde tadilata girildi. Asansörü de yenilenecek olan BUTSO iç-dış tadilat işlemlerinin, yılsonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Kocaeli'de sağlık merkezleri yenilenecek!

Kocaeli'de Yürüyüş Yolu üzerindeki Semt Polikliniği ve Kızılay binası yenilenecek. Kızılay binası, Derince Eğitim ve Araştırmaya Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermeye başlayacak ve her iki binanın hizmet birimleri artırılacak.

Bursa Üniversite binası 1 yıl içinde yenilenecek!

Kent merkezinde kalan eski depreme dayanıksız binaların yıkılarak yenilenmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesine de bir fakülte binası kazandırıyor.

OBBKT binası yenilenecek mi Haberi

OBBKT binası yenilenecek mi


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Düz Mahalle’de hizmet veren OBBKT binasını daha kullanışlı hale getirmek ve yeniden restore etmek için hazırladığı projeyi ihale etti.

Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun onayladığı proje kapsamında; tiyatro salonu, sahne arkası ve idari bölüm ile tarihi kilise binasında bulunan fuaye alanında yeni düzenlemeler yapılacak.

Tiyatro, sergi, konferans ve seminer gibi faaliyetler için çok amaçlı olarak kullanılan salondaki koltuklar, halı, perde, sahne, akustik tavan, duvar kaplamaları, ıslak hacimler, ısıtma ve elektrik tesisatları yenilenecek. Fiziki mekan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla idari bölüm ve sahne arkasında yeni düzenleme yapılacak.  Tarihi kilise binasında yer alan fuaye ve sergi salonu ise dökülen sıva kısımlarının onarılmasının ardından boyanacak.

 
SANAT ŞEHRİ ORDU’YA YAKIŞIR BİR TİYATRO OLACAK

OBBKT binasında yapılacak çalışmalar hakkında basın mensuplarına açıklamada bulunan Ordu...