02 / 05 / 2024

Objektif Araç Gayrimenkul

Objektif Araç Gayrimenkul

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hande Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile H. Abdelrahman A. A. Alzaroonı tarafından kuruldu.

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Turqua Invest Gayrimenkul Araç Kiralama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turqua Invest Gayrimenkul Araç Kiralama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Lara Taşıt Araçları Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lara Taşıt Araçları Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Uğur tarafından kuruldu.

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Samer Fakas Albıd tarafından kuruldu.

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Objektif Araç Gayrimenkul Haberi

Objektif Araç Gayrimenkul

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hande Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu. 


Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...