07 / 05 / 2024

Obruklu Köy taşındı mı

Obruklu Köy taşındı mı

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımında 1 milyon metreküpe yakın enkaz taşındı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon metreküp enkaz yerleşim yerlerinden taşındı.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Tahıl Koridoru ile 1,7 milyon ton yük taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tahıl Koridoru Anlaşması çerçevesinde ilk bir ayda, 1 milyon 680 bin 396 ton yük taşınırken, bu yükün yüzde 23'ü Türkiye'ye getirildi. Peki hangi ürünler taşındı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 4 Eylül 2022 buğday ve arpa fiyat listesi...

Ofisler yazlık evlere taşındı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Putin’in gözdesiyken “hain” ilan edilen Rus finansçının eski eşi malikâneden çıkarılınca köye taşındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı'na taşındı!

30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle büyük hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı’nda bulunan tarihi binaya taşındı. 

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Derya Baykal 26 yıllık evinden taşındı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran Derya Baykal 26 yıldır yaşadığı evden taşındı. Baykal, bu sabah yeni evinin manzarasını Instagram sayfasında paylaştı.

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Artvin'de yıkım kararı verilen okul geçici binasına taşındı!

Artvin'de olası bir depremde risk taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı alınarak boşaltılan Gazi Ortaokulu, geçici binasına taşındı...

Konak’ta kıyı düzenlemesinin imar planları yargıya taşındı!

İzmir Büyükşehir’in Konak’ta bulunan kıyı düzenlemesiyle ilgili oluşturulan imar planları yargıya konu edildi. Tayin edilen bilirkişi, tramvay hattının 25 bin ölçekli plana işli olmadığı sonucuna vardı.

Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün daimi üst hakkı süre uzatımı tapuya tescillendi!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının daimi ve müstakil üst hakkı süre uzatımı 9 Ekim 2019 Çarşamba günü tapuya tescil edildi...

Obruklu Köy taşındı mı Haberi

Obruklu Köy taşındı mı

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan "Obruklu köy"ün sakinleri, yeni ve modern köylerine taşınıyor.

Anadolu Ajansı'nda ye ralan habere göre, çevresinde ilk olarak 2015 yılında yer sarsıntılarına bağlı oluşan 15 metre derinliğindeki obruklar sebebiyle taşınma kararı alınan, merkeze bağlı İnandık köyünün sakinleri, sosyal tesisleri, ticari ve yeşil alanları, yollarıyla modern bir yerleşim yerine kavuşuyor.

Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 46 ahırdan meydana gelecek modern köye 32 hane sahibi taşınırken kısa zaman içerisinde tüm köyün taşınma işleminin tamamlanması planlanıyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Abdullah Özçelik, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, İnandık köyü için alınan taşıma kararı sonrası hızlı bir biçimde inşaatlara başladıklarını ve ilerlediklerini belirtti.

Eski köyden toplamda 65 konut 46 ahırın nakledileceğini dile getiren Özçelik, "Şu anda 32 konutumuz...