04 / 05 / 2024

Ocaklar Dore ile renkleniyor

Ocaklar Dore ile renkleniyor

Dore’nin Ekim ayı kataloğunda yer alan Renkli Kalp dekoratif ocak koruyucu, mutfaklara canlılık ve şıklık getiriyor

Her bütçeye uygun profilo ankastre gazlı ocaklar ile oh be profilo varmış diyeceksiniz! 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olan olan gazlı ankastre ocak kolay kullanımı ile tercih edilmektedir.

Bütçenize uygun oh be hayat varmış dedirten ankastre ocaklar Profilo'da! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Profilo ile mutfağınızda kendinizi güvende hissedin. Her cebe uygun ankastre ocaklar Profilo'da hizmetinizde.

Vestel'de sizi uyaran zaman ayarlı alev teknolojisi İle tanışın! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre Ocaklar ile gözünüz arkada kalmasın. Ona gözünüz kapalı güveneceksiniz!

Dore Export Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dore Export Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Böklükbaş tarafından kuruldu. 

Dore Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dore Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Bıldır tarafından kuruldu.

Erzurum Hazır Beton Santralleri ve Malzeme Ocakları'nın ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Erzurum Tortum ve Uzundere İlçeleri'nde yer alan Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santralleri ile Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Gerede-Merzifon Otoyol Yapımı ve Malzeme Ocakları projesi halk toplantısı 17 Haziran'da!

Çankırı ili Atkaracalar , Çerkes, Ilgaz, Kursunlu, ilçesi sınırları içerisinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Gerede- Merzifon Otoyol Yapımı Ve Malzeme Ocakları projesi ile ilgili halk toplantısı 17 Haziran'da yapılacak.

1990 yılında Şile can çekişiyormuş!

1990 yılında Şile'deki kum fabrikaları ve kömür ocakları çevreyi öldürüyormuş. Kum fabrikalarında, kumların yıkanması sonucu oluşan atık sular dereleri kurutmuş. Deniz 150-200 metre açığa kadar çamur kaplamış.

Arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince; arazi, bina, maden suları, memba suları, madenler, taş ocakları vb. ile gayrimenkul olarak tescil edilen haklar değer artış kazancına tabi tutuluyor. Peki, arsa satışında değer artış kazancı nasıl hesaplanır?

Diyarbakır'daki tarihi köprü yıkım tehlikesi ile karşı karşıya!

Diyarbakır'daki tarihi köprü yıkım tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Diyarbakır'ın Hani ilçesine bağlı Ovalı Mahallesi'nde bulunan tarihi taş köprü Koke Tepesi çevresinde bulunan mermer ocakları molozlarının çevreye dökülmesi nedeniyle tehdit altında.

Ankara'da taş ocaklarına gece baskını gerçekleştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Ankara’da çevreyi kirleten taş ocaklarına gece denetimleri gerçekleştirildi. Gece denetimleri ile daha temiz bir çevre için mesai kavramı da ortadan kaldırılmış oldu.

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Ocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Samandıra, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Dore Life satılık!

Dore Life satılık daire fiyatları 1+1'lerde minimum 181 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje AC Yapı imzası ile Anadolu Yakası Sancaktepe'de 7 blok halinde hayata geçirildi...

Ocaklar Dore ile renkleniyor Haberi

Ocaklar Dore ile renkleniyor

Ev konforunda alışveriş imkânı sunan Dore; cazip fırsat ve ayrıcalıklarıyla, hayatına fark katmak isteyenlerin buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Ekim ayı kataloğunda yer alan ürünlerle de adından söz ettiren Dore, mutfakta geçen zamanı keyfe dönüştürüyor.

İster dekoratif amaçlı bir koruyucu, ister nihale ya da kesme tahtası olarak kullanılabilen Renkli Kalp ocak koruyucu, pişirme esnasında yağların fayansları...