09 / 05 / 2024

ödemiş devlet yurdu projeleri

ödemiş devlet yurdu projeleri

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede yapılacak yurt için yer tespiti çalışmalarına başlandı.

Yurt ücretleri cep yakıyor: En ucuz özel yurt yıllık 55 bin TL!

Üniversite kazanan öğrencilerin şehirler arası göçü başladı. Devlet yurdu çıkmayan öğrenciler kalacak yer bulma arayışına geçti. Ev veya özel yurt tercih eden öğrenciler yüksek fiyatlarla karşı karşıya kaldı. Özel yurtlar yüzde 100'ün üzerinde zamlandı.

İstanbul'da konut kiraları uçtu! Öğrenciler ne ev ne yurt bulabiliyor!

Üniversitelerde yeni eğitim döneminin yaklaşmasıyla beraber  öğrenciler barınma telaşına girdi. Öğrenci sayısı 10 milyona yaklaşırken devlet yurdu kapasitesi sadece 800 bin olarak kalırken; barınma sorunları katlanmaya başladı. İşte son durum...

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul’a karşı çıkanların geçmişte de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na da karşı çıktıklarını söyleyerek, “Yaptırmayız demişlerdi. İktidar yaptı, güçleri yetiyorsa buyursunlar, yıkabiliyorlarsa yıksınlar.” dedi.

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

Ödemiş Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yıldırım, " İzmir Ödemiş Devlet Hastanemiz eski haliyle 11 bin metrekare alana sahipti, yeni açacağımız Ödemiş Hastanesi 32 bin metrekare alana sahip muhteşem bir hastane oldu" dedi.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.

İzmir Ödemiş Yeni Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

İzmir'de depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkımına karar verilen eski Ödemiş Devlet Hastanesi'nin yerine yapılan yeni hastanenin Haziran ayında açılması planlanıyor. Hastanenin 5 yıldızlı otel görünümünde olacağı belirtildi.

Ödemiş yeni devlet hastanesi yıl sonunda tamam!

Ödemiş Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı 7 Kasım 2016 Pazartesi yapıldı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan meclis toplantısında 13 gündem maddesi ve 2 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki yapımı devam eden 250 yatak kapasiteli, yeni, modern devlet hastanesinin yıl sonuna kadar tamamlanıp, mart ayı sonunda hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

Eskişehir'deki boş arsalara yurt yapılsın!

2 Eylül Gazetesi yazarı Deniz Çağlar Kılıç, ''Eskişehir'de Havacılık Müzesi'nin yanında büyük bir boş arsa var. Bu arsanın belli bir kısmı hazineye belli bir kısmı da özel şahıslara ait. Devlet bu alana TOKİ eliyle en az 3 bin öğrenciyi içine alacak derinlikte devlet yurdu açabilir.''dedi.

Ödemiş'e devlet yurdu inşa edilecek!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede yapılacak yurt için yer tespiti çalışmalarına başlandı.

ödemiş devlet yurdu projeleri Haberi

ödemiş devlet yurdu projeleri


Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede yapılacak yurt için yer tespiti çalışmalarına başlandı. Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Yakup Karaca, yurdun yapımının uzun sürmesi durumunda kiralama yöntemiyle de yurdun açılabileceğini söyledi.


Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Yakup Karaca, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. İlçede açılması planlanan yurt konusunda görüşmelerin yapıldığı ziyarette Başkan A.Mahmut Badem; “Ödemiş hızla gelişmekte olan bir ilçe. Üniversitelerin ilçede bulunan yüksekokullarda yeni bölümler açması öğrenci sayısını da arttırıyor. İlçemizde ikinci bir dört yıllık yüksekokul açılması için geçtiğimiz gün senatodan onay çıktı. Dolayısıyla önümüzdeki yıl öğrenci sayısında daha da bir artış olacaktır. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından ilçemizde uygun bir alanda yurt yapılması...