08 / 05 / 2024

ödemiş devlet yurtları

ödemiş devlet yurtları

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede yapılacak yurt için yer tespiti çalışmalarına başlandı.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul’a karşı çıkanların geçmişte de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na da karşı çıktıklarını söyleyerek, “Yaptırmayız demişlerdi. İktidar yaptı, güçleri yetiyorsa buyursunlar, yıkabiliyorlarsa yıksınlar.” dedi.

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

Ödemiş Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yıldırım, " İzmir Ödemiş Devlet Hastanemiz eski haliyle 11 bin metrekare alana sahipti, yeni açacağımız Ödemiş Hastanesi 32 bin metrekare alana sahip muhteşem bir hastane oldu" dedi.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.

İzmir Ödemiş Yeni Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

İzmir'de depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkımına karar verilen eski Ödemiş Devlet Hastanesi'nin yerine yapılan yeni hastanenin Haziran ayında açılması planlanıyor. Hastanenin 5 yıldızlı otel görünümünde olacağı belirtildi.

Devlet yurtları ile el konulan özel yurtlar meclis gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, devlet yurtlarının kapasitelerine ve el konulan özel yurtların akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ödemiş yeni devlet hastanesi yıl sonunda tamam!

Ödemiş Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı 7 Kasım 2016 Pazartesi yapıldı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan meclis toplantısında 13 gündem maddesi ve 2 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki yapımı devam eden 250 yatak kapasiteli, yeni, modern devlet hastanesinin yıl sonuna kadar tamamlanıp, mart ayı sonunda hizmete açılmasının hedeflendiği bildirildi.

FETÖ'nün yurtları hileli satışla kiraya verildi!

FETÖ’ye hizmet eden Melek İpek, adına açtığı kız yurtlarını devlet el koymasın diye hileli satışla kiraya verdi. Melek İpek Özel Kız Öğrenci Yurdu'nun da bu şekilde 5 kişiye hileli satıldığı tespit edildi.

Öğrenci yurdu yatırımları son dönemde arttı!

Üniversitelerde okuyan öğrenci sayısı 10 milyona yaklaştı. Buna karşın devlet yurtları ve özel yurtların kapasitesi talebin çok altında. Potansiyeli fark eden yatırımcı yurt yatırımlarına yöneldi.

Öğrenci yurtları gayrimenkul yatırımı açısından yeni fırsat!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanları, Türkiye’de son yıllarda özel üniversitelerin sayısında hızlı bir artış olduğunu, ancak öğrenci yurtlarının gerek devlet gerekse özel yurt bazında aynı hızla artmadığını ifade ediyor.

Ödemiş'e devlet yurdu inşa edilecek!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede yapılacak yurt için yer tespiti çalışmalarına başlandı.

ödemiş devlet yurtları Haberi

ödemiş devlet yurtları


Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleriyle, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından ilçede yapılacak yurt için yer tespiti çalışmalarına başlandı. Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Yakup Karaca, yurdun yapımının uzun sürmesi durumunda kiralama yöntemiyle de yurdun açılabileceğini söyledi.


Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Yakup Karaca, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. İlçede açılması planlanan yurt konusunda görüşmelerin yapıldığı ziyarette Başkan A.Mahmut Badem; “Ödemiş hızla gelişmekte olan bir ilçe. Üniversitelerin ilçede bulunan yüksekokullarda yeni bölümler açması öğrenci sayısını da arttırıyor. İlçemizde ikinci bir dört yıllık yüksekokul açılması için geçtiğimiz gün senatodan onay çıktı. Dolayısıyla önümüzdeki yıl öğrenci sayısında daha da bir artış olacaktır. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından ilçemizde uygun bir alanda yurt yapılması...