25 / 07 / 2024

ödemiş hal tesisi açılış

ödemiş hal tesisi açılış

Üretici, komisyoncu ve çalışanların her türlü ihtiyaçlarının karşılanabileceği şekilde projelendirilen ve ilçe ekonomisine büyük katkıda bulunacak Ödemiş Yeni Hal Tesisi'nin açılışı Kocaoğlu'nun katıldığı törenle gerçekleştirildi

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Bursa Erikli Mahallesi’ne dev spor tesisi yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binasından oluşan spor tesisi inşa ediyor. Tesis, 2 bin 500 kişilik.

İzmir Ödemiş'e iki yeni halı saha!

Ödemiş Belediyesi’nin hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcavlu Mahallelerinde yapılan halı sahalar vatandaşların hizmetine açıldı.

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni halı saha!

Merkeze uzak mahallerde yaşayan vatandaşların sosyal aktivitelerine katkı sağlamak amacıyla yatırım yapan Ödemiş Belediyesi yaptığı halı sahalara iki yenisini daha ekledi.

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Ankara Batıkent'e yeni spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent’te, halı sahalar ve yürüyüş yollarının bulunduğu semt stadı ile vatandaşların huzurlu vakit geçirebileceği dev bir parkı içine alan tesisi hizmete sundu.

İzmir Ödemiş ve Kiraz'a halı saha müjdesi!

Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak.

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi açıldı!

Sahil dolgu alanı projesi kapsamında yapımı tamamlanan halı sahanın açılışı törenle yapıldı. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...

Ağrı Taşlıçay'da çok amaçlı spor tesisi açıldı!

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Vali Musa Işın'ın adını taşıyan ve içerisinde voleybol, halı saha ile tenis kortu bulanan çok amaçlı spor tesisi törenle açıldı.

Artvin Arhavi Halı Saha ve Spor Tesisi bugün açılıyor!

Geçtiğimiz ay sahil dolgu alanında yapımına başlanan ve yoğun çalışmalar sonucunda Arhavi'ye kazandırılan Halı Saha ve Spor Tesisi resmi törenle açılıyor. Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen açılış töreni için hazırlıklar sürüyor.

Afyonkarahisar Halı Saha ve Sosyal Tesisi yaza hazır!

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un talimatlarıyla ilçeye kazandırılacak olan Halı Saha ve Sosyal Tesis'te çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Şehzadeler Spor Tesisi ne zaman açılacak?

Manisa Şehzadeler'e bağlı Adnan Menderes Mahallesi'nde temeli atılanŞehzadeler Spor Tesisi'nde çalışmalar devam ediyor. Tesiste yer alan halı saha, basketbol, voleybol ve kafeterya inşaatı hızla yükselmeye başladı.

ödemiş hal tesisi açılış Haberi

ödemiş hal tesisi açılış


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirilen Ödemiş Yeni Hal Tesisi'ni törenle hizmete aldı. Tesis, yaklaşık 19 bin metrekare alanda inşa edildi. İlçe ekonomisine büyük katkılar sağlaması beklenen proje için Büyükşehir ve Ödemiş belediyeleri arasında Temmuz ayında protokol imzalanmıştı. Üretici, komisyoncu ve çalışanların her türlü ihtiyaçlarının karşılanabileceği şekilde projelendirilen tesis, ilgili yasa ve hal işletmecilerinin görüşleri ve talepleri dikkate alınarak tasarlanması açısından da büyük önem taşıyor.


Bugün Paris'e gidiyor

6360 sayılı yasayla birlikte İzmir'e henüz bağlanmadan, İzmir'in yarısından fazla yüzölçümüne sahip 9 ilçeye hizmet yapma yetkilerinin doğduğunu hatırlatan Başkan Kocaoğlu, planlama çalışmalarına, henüz kanun taslağı hazırlanırken başladıklarını ve acil olan hizmetleri yapmaya başladıklarını belirterek, "Söz konusu ilçelerin hazır projelerini de ortak protokol sayesinde devreye alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin olanaklarını, gücünü,...