11 / 05 / 2024

ödemiş hastane vinç eylem

ödemiş hastane vinç eylem

Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi inşaatında çalışan Cevdet Yaşayan, Sami Erol ve Ünal Gündüz isimli 3 işçi, 6 gün önce 36 metre yüksekliğindeki vinç kulesine çıkarak işgal eylemi başlatmıştı.

Ödemiş Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yıldırım, " İzmir Ödemiş Devlet Hastanemiz eski haliyle 11 bin metrekare alana sahipti, yeni açacağımız Ödemiş Hastanesi 32 bin metrekare alana sahip muhteşem bir hastane oldu" dedi.

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.

Ödemiş Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Ödemiş Belediyesi, yeni hastane yeri ve yatılı lise yeri ile ilgili mal sahiplerine 1/1000 ve 1/5000’lik plan hakkında bilgi vermek amacıyla bir toplantı düzenledi.

İzmir Ödemiş'teki 2 bin yıllık hamamda kazı heyecanı!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde özel hastane inşaatı çalışmaları esnasında ortaya çıkan ve 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen tarihi hamam ile ilgili çalışmalar yeniden başladı.

TOKİ İzmir Ödemiş 250 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İzmir ili Ödemiş ilçesi 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ İzmir Ödemiş'te 250 yataklı hastane yaptıracak!

TOKİ İzmir ili Ödemiş ilçesi 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı ikmal işi ihalesi 25 Kasım 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Ödemiş'te yeni devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor!

Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı yeni devlet hastanesinin hizmete girmesinin ardından mevcut hastane binasındaki bloklardan birinin diş hastanesine dönüştürülmesi için Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alındı.

Ödemiş'te vince çıkan inşaat işçilerinin eylemi devam ediyor!

Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi inşaatında çalışan Cevdet Yaşayan, Sami Erol ve Ünal Gündüz isimli 3 işçi, 6 gün önce 36 metre yüksekliğindeki vinç kulesine çıkarak işgal eylemi başlatmıştı.

Ödemiş'e et tesisi inşa ediliyor!

27 Eylül Cuma günü ihale sözleşmesini imzalayan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, et kombina tesisinin sadece ilçe için değil, bölge için de önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Antalya'ya 16 yeni hastane kazandırılacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani: "İnşaatı devam etmekte olan 16 yeni hastane yapılıyor. Vatandaşımıza en güzel hizmetlerin sunulacağı 5 yıldızlı otel konforunda hastaneleri kazandırıyoruz."..

Sağlıkta dönüşümle birlikte hastane gemi geliyor!

Sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında sağlık tesisleri baştan sona yenilenecek. 2017'ye kadar 4 sağlık serest bölgesi kuracak ve 2 adet hastane gemi yapılacak. Sağlık Serbest Bölgeleri uluslararası hastalara yönelik olacak..

TOKİ Balıkesir'de 850 yatak kapasiteli hastane inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birini 850 yatak kapasitesiyle Balıkesir'de inşa edecek. Hastane ihtiyaç halinde bin 154 yatak kapasitesine çıkarılabilecek...

Öz Karamanlar Vinç, eklemli ve katlanır platformlara yöneldi!

Öz Karamanlar Vinç Genel Müdürü Şenol Karaman, yeni taşındıkları tesislerinde 5 tondan 80 tona kadar araç parkı ve 20 kişilik kadrolanyla müşterilerine hizmet verdiklerini belirtti...

ödemiş hastane vinç eylem Haberi

ödemiş hastane vinç eylem


Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı yeni devlet hastanesinde 3 aydır maaşlarını alamayan işçilerin başlattığı vinç kulesindeki işgal eylemi devam ediyor. TOKİ tarafından Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi inşaatında çalışan Cevdet Yaşayan, Sami Erol ve Ünal Gündüz isimli 3 işçi, 6 gün önce 36 metre yüksekliğindeki vinç kulesine çıkarak işgal eylemi başlatmıştı. Önceki gece Kart İnşaat tarafından işçilerin eylemi bitirmesi için vincin elektriği kesildi. İşçiler hava soğuk olmasına rağmen vinç kabini içerisinde eylemlerine devam etti. Kart İnşaat Genel Koordinatörü Edip Kart, elektrik kesimi olayını teyit ederek, "Bu işten emniyetin de haberi var. Amacımız işçilerin bir an evvel vinci terk etmeleri, bunun için savcılığı da başvuru yaptık" dedi.

İş programının 3 ay gerisinde kaldıklarını belirten Kart, "Bundan 10...