17 / 05 / 2024

ödemiş köy malı satışı

ödemiş köy malı satışı

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye yasasına göre köy tüzel kişiliklerinden ilçe belediyelerine geçen taşınmazların satışıyla ilgili tartışmaların ilçelerinde olmayacağını dile getirdi...

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

İzmir Lübbey Köyü'nün durumu meclise taşındı!

CHP İzmir Milletvekili Polat, Ödemiş'te sadece 5 kişinin yaşadığı terk edilmiş tarihi Lübbey Köyü'nün durumunu meclise taşıdı...

İzmir'in Lübbey Köyü SİT alanı ilan edildi!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Lübbey köyü kentsel SİT alanı ilan edildi. Lübbey için Koruma Amaçlı İmar Planı yapılacak.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

İzmir Ödemiş İlkkurşun Köyü otoyol projesi TBMM'de!

İzmir Ödemiş'e bağlı İlkkurşun Köyü yakınına yapılmakta olan otoyol TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, otoyola ilişkin olarak 10 soru hazırladı..

Kadıköy'de 3.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediyesi, Bostancı Mahallesi'nde hissedar olduğu bir adet taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale ediliyor. İhale bedeli, 3.1 milyon TL olarak belirlendi..

Lübbey köyünde 48 ev tescillendi!

İzmir’in Ödemiş ilçesine 35 kilometre mesafede yer alan Lübbey köyünde, Ödemiş Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucu 48 ev tescillendi.

Ödemiş Lübbey Köyü'nde 48 ev tescillendi!

İzmir Ödemiş'te bulunan Lübbey Köyü'nde 48 ev tescillendi. "Hayalet Köy" diye anılan Lübbey Köyü, turizme açılacak.

ödemiş köy malı satışı Haberi

ödemiş köy malı satışı


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Büyükşehir Belediye yasasına göre köy tüzel kişiliklerinden ilçe belediyelerine geçen taşınmazların satışıyla ilgili tartışmaların ilçelerinde olmayacağını savundu. Badem, "Biz aylardır köylülerle bir araya gelip, onların istemediği bir karış toprağı satmayacağımızı söyledik ve sözümüzü tuttuk. Biz beldelerde işe yaramaz yerleri değerlendiriyoruz. Tire'deki durum farklı" dedi.


Haksız bir eleştiri 

Eskiden belde olan Gölcük'teki zeytinliğin satış ilanının Tire'deki satışla kıyaslanmasını haksız eleştiri olarak niteleyen Başkan Badem, "Tire'de doğrudan doğruya köylünün malını satış vardı. Bizimki çok farklı" diye savundu. 9 beldenin kapandığını ve bunlardan 8.5 milyon TL borç kaldığını anlatan Badem, şunları kaydetti: "Bununla birlikte 250 metrekarenin altında 567 parça arazi kaldı. Bunlar hem çok küçük araziler hem de orada yaşayanlar tarafından uzun süredir işgal edilmiş. Ayrıca bin metrekarenin altında...