14 / 05 / 2024

Ödemiş pansiyon kirası

Ödemiş pansiyon kirası

Ödemiş Belediye Başkanlığı; turizm amaçlı pansiyonu 1 yıllığına 15 Ekim 2014 tarihinde kiraya veriyor. Söz konusu pansiyonun 1 yıllık kirası 18 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ yurt ve pansiyon inşaatlarına hız verdi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, öğrencilerin barınma sorunlarına kalıcı çözüm getirilmesi amacıyla sosyal donatı kapsamında başlattığı yurt ve pansiyon inşaatlarına hız verdi..

Ödemiş'te konut fiyatları yüzde 20 yükseldi!

Ödemiş'te konut fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Arsa fiyatlarına paralel olarak 2012 yılından bu yana yurt genelinde yüzde 10 artış gösteren konut fiyatlarının Ödemiş'teki artış oranı ise yüzde 20'yi geride bıraktı.

Ev kirası vergi muafiyeti 2015!

Kira vergisini her kira geliri elde eden mal sahipleri ödemiyor. Her sene vergi için muafiyet sınırı belirleniyor. Gelirin bu sınırı aşması halinde vergi ödemesi yapılıyor. Peki, ev kirası vergi muafiyeti 2015 nedir?

Ev kirası gelir vergisi hesaplama 2015!

Gelir vergisi kanunu gereğince; evini kiraya veren kimselerin belli bir oranın üzerinde gelir elde etmesi halinde kira gelir vergisi ödemesi gerekiyor. İşte ev kirası gelir vergisi hesaplama 2015...

Ev kirası nasıl belirlenir?

Kira sözleşmesi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz mallarda belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabiliyor. Peki, ev kirası nasıl belirenir? Ev kirasının tespiti için dava açılabilir mi?

Ev kirası elden ödenir mi?

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kiralanmasında, taraflar arasında kira sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmede kira bedelinin ne kadar olduğu ne zaman ve nasıl yatırılacağı belirleniyor. Peki, ev kirası elden ödenir mi?

Ev kirası zammı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedelinde zam yapabiliyor. Ancak yapılacak zammın kira kanununa göre hesaplanması gerekiyor. Peki, ev kirası zammı nasıl hesaplanır?

Konut kirası sözleşmesi 2015!

Taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibi ile kiracısı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşmeye tarafların aralarında yaptığı anlaşmaya istinaden maddeler yazılıyor. İşte konut kirası sözleşmesi 2015 örneği...

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

Kiracım kirasını ödemiyor ne yapmalıyım?

Taşınmaz mal kiralamalarında karşılaşılan sorunlar arasında, kiracının kira bedelini zamanında ödememesi veya hiç ödememesi yer alıyor. Siz de "Kiracım kirasını ödemiyor ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Halil Demir: Ödemiş'e il olmak yakışır!

İlçenin turizm, tarihi ve doğal güzellikleriyle il olmayı çoktan hak ettiğini belirten Demir, "Ödemiş'e il olmak yakışır. Zaten bu yönde çok büyük bir talep var. Ödemiş il olması için tüm özellikleri taşıyor" dedi

Ödemiş'e il olmak yakışır!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in gündeme getirdiği Ödemiş'in il olması önerisine AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de destek verdi. Demir, İlçenin il olmayı çoktan hak ettiğini belirtti.

Ödemiş 82. il mi olacak?

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Ödemiş, 82'nci il olma hedefiyle yola çıktı. "Ödemiş'in hak ettiği hizmetlere kavuşması için il olması şart" diyen Mahmut Badem, bu konuda Ankara nezdinde girişimlere başlayacaklarını açıkladı.

Ödemiş pansiyon kirası Haberi

Ödemiş pansiyon kirası

Ödemiş Belediye Başkanlığı; turizm amaçlı pansiyonu 1 yıllığına kiraya veriyor. Söz konusu pansiyonun 1 yıllık kirası 18 bin TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 15 Ekim 2014 tarihinde Çarşamba günü saat 16:00'da Kültür Merkezinin ikinci katında, Encümen Salonu'nda Encümen huzurunda yapılacak.


İHALE İLANI:


PANSİYONUN KİRAYA VERİLMESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 374/2947


T.C.


ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


6360 SAYILI YASA GEREĞİ TÜZEL KİŞİLİĞİ SONA EREN BİRGİ BELDESİNDEN BELEDİYEMİZE DEVRİ GERÇEKLEŞEN CUMHURİYET MH. OKUL SK. 391 PARSELDE BULUNAN TURİZM AMAÇLI PANSİYONUN KİRAYA VERİLMESİ İHALESİ


1. 6360 sayılı yasa gereği tüzel kişiliği sona eren Birgi Beldesinden Belediyemize devri gerçekleşen Cumhuriyet Mh. Okul Sk. 391 Parselde bulunan Turizm amaçlı Pansiyon 2886 sayılı Devlet ihale 


Kanunun 35/c ve 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile ve (1) yıl müddetle kiraya verilecektir.


2. Turizm amaçlı...