02 / 05 / 2024

Ödemişe osb mi kuruluyor

Ödemişe osb mi kuruluyor

İzmir'deki oda ve borsaların, Ödemiş'te yapılan ortak yönetim kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Organize Sanayi Bölgemizin ihalesi 10 gün içinde Resmi Gazete'de yayınlanacak" dedi.

Ödemiş'e OSB müjdesi!

İzmir’deki oda ve borsaların, Ödemiş’te yapılan ortak yönetim kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Organize Sanayi Bölgemizin ihalesi 10 gün içinde Resmi Gazete’de yayınlanacak” dedi

1 gram bile altını olanlar dikkat! İşte son dakika 18 Şubat 2024 gram, çeyrek, tam altın fiyatları!

Son günlerde düşen altın fiyatları geçtiğimiz günlerde yükselişe geçmişti. Peki 18 Şubat 2024 gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika canlı altın fiyatları...

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır?

Miras meselelerinde, çocuk sahibi olmayan bireylerin mirasının kime kalacağı merak edilen konulardan biridir. Bu konu hakkında belirli düzenlemeler yapılmış olup hukuki olarak miras paylaşımı yapılır. Peki çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır, direkt eşine mi geçer? 

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

7. yargı paketi yürürlüğe girecek mi? Genel af çıkıyor mu? İnfaz indiriminde son durum ne?

7. Yargı Paketi  TBMM Genel Kurullunun onayından geçti. 7. Yargı Paketi maddeleri içerisinde en çok merak edilen konulardan birisi de infaz indirimi düzenlemesi oldu. Mahkum ve mahkum yakınları infaz indirimi ile ilgili Adalet bakanlığından tarafından gelecek açıklamayı heyecanla bekliyor.

Vergi affı 2023 detayları! Vergi affı 2023 ne zaman yasalaşacak? Vergi affı yürürlüğe girdi mi?

Vergi affı gündemde yer alan konulardan biridir. Vergi affının çıkıp çıkmadığı merakla sorulmaya devam ediyor. İşte detaylar!

BOTAŞ VE EPDK’dan havalara uçuran haber! Doğalgaza ve elektriğe indirim mi geldi?

BOTAŞ ve EPDK'dan milyonları ilgilendiren büyük müjde geldi. İşte doğal gaza ve elektriğe dair son gelişmeler!

EYT'de son dakika: EYT düzenlemesi Meclis’te! İşte hesaplara peş peşe yatacak maaş ödeme tarihi...

Milyonlarca EYT'linin beklediği gelişmeler peş peşe açıklanıyor. EYT'den faydalanacaklar 'EYT ne zaman çıkacak, EYT Meclis'e geldi mi?" sorularına yanıt ararken düzenlemenin detaylarını merak ediyor.

Yatırımcı borsadan çıkış eğiliminde mi? Dövizde atak yaşanacak mı?

Merkez Bankası bankalara TL mevduatta vadenin uzaması durumunda zorunlu karşılıkların sıfırlanması kararını açıkladı. Bu kararın bankaların mevduat faizlerini yükseltmesi beklenirken, borsaya yönelen yatırımcının ise panikle çıkış eğiliminde olduğu kaydedildi.

A101'e Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite robot süpürge geliyor! Robot süpürge A101'de ne kadar? 14 Aralık 2022 fiyat listesi

A101'e Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite robot süpürge geliyor!  Peki, robot süpürge A101'de ne kadar, kaç TL? İşte 14 Aralık 2022 fiyat listesi 

Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?

65 yaş aylığın bağlanmasına dair birtakım şartlar bulunmaktadır. Bu şartların yanında vatandaşlar, “Eşi emekli olan 65 yaş aylığı alabilir mi 2022?” tarzında sorular sormaktadır. İşte bu soruların yanıtları!

Ekmeğe zam gelecek mi? Ekmek ne kadar olacak?

Ekmeğe zam iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki ekmeğe zam gelecek mi, ekmek ne kadar olacak? İşte detaylar!

Ödemişe osb mi kuruluyor Haberi

Ödemişe osb mi kuruluyor

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yapımı yılan hikayesine dönen ve 20 yıldır açılamayan ödemiş Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 10 gün içinde Resmi Gazete'de yayınlanacağı müjdesini verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak İzmir'de faaliyet gösteren oda ve borsaların ortak yönetim kurulu toplantısı, Ödemiş Ticaret Odası'nın evsahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İzmir Ticaret Odası Başkanı (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Borsası (ÎTB) Başkanı Işınsu Kestelli, Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk ile ilçelerin oda ve borsa başkanları katıldı. 

11 Parseller satılıyor Toplantıda konuşan Badem, "Ödemiş Organize Sanayi Bölgemiz ineklerin otladığı bir ortamdan bugünlere geldi. Yeterli suyu bulduk. Elektrik ihalesi için her şey hazır. Parsellerle ilgili...