05 / 05 / 2024

odtü yolu köprü

odtü yolu köprü

Ankara Büyükşehir Belediyesince yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki (ODTÜ Yolu) köprü, alt geçit ve yaya üst geçidine Anadolu Selçuklu ve Büyük Selçuklu Devleti hükümdarlarının isimleri verildiği bildirildi

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı! 

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaları tamamlandı.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Çanakkale 1915 Köprüsü bölge ekonomisine katkı sağlayacak!

1 saatlik yolu 3-4 dakikaya düşürecek olan Çanakkale 1915, tamamlandığında uluslararası ticarete sağlayacağı ulaşım avantajı sayesinde bölge ekonomisinin kalkınmasına köprü olacak.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için düğmeye basıldı!

3. Boğaz Köprüsü – 3. Havaalanı – Halkalı Demiryolu projesi toplam 63.280,49 kilometre uzunluğunda olacak. İşte yeni tren yolu projesinden detaylar...

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

41 AVM ile Outlet Center arasına yeni köprü geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Gölcük Yolu üzeri Outlet bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasından sonra yayaların geçişi için de çalışma yapacak.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

odtü yolu köprü Haberi

odtü yolu köprü

Ankara Büyükşehir Belediyesince yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki (ODTÜ Yolu) köprü, alt geçit ve yaya üst geçidine yolun ismine uygun olarak Anadolu Selçuklu ve Büyük Selçuklu Devleti hükümdarlarının isimleri verildiği bildirildi. 


Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, salı günü düzenlenecek törenle hizmete girecek bulvar kent trafiğine yeni bir can katacak.


Eskişehir Yolu ile Anadolu Bulvarı'nı Konya Yolu’na bağlayacak bulvarın bir kısmı ODTÜ arazisinden geçiyor. 4 kilometrelik bulvarda, 8 köprülü kavşak yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla 4 ayda tamamlanan bulvar,  4 gidiş- 4 geliş olmak üzere 8 şerit halinde yapıldı. 


1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki köprü, alt geçit ve yaya üst geçidine yolun ismine uygun olarak Anadolu Selçuklu ve Büyük Selçuklu Devleti hükümdarlarının isimleri verildi. 


Bulvar üzerinde Eskişehir Yolu’nu 1071 Malazgirt...