17 / 05 / 2024

ödül yatırım gayrimenkul sahibi

ödül yatırım gayrimenkul sahibi

Ödül Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 75 bin TL sermaye bedeli ile Vesile Bozok ve Ahmet Güven ortaklığında kuruldu...

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Altınsoy tarafından kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

ödül yatırım gayrimenkul sahibi Haberi

ödül yatırım gayrimenkul sahibi


Ödül Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 75 bin TL sermaye bedeli ile Vesile Bozok ve Ahmet Güven ortaklığında kuruldu. Ödül Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin ofisi İstanbul Kartal'da yer alıyor.



İş konusu; 


1-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi haklarıtesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.          2-Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir,yahut...