07 / 07 / 2024

Odunpazarı Belediyesi mülkiyetindeki evleri satıyor mu

Odunpazarı Belediyesi mülkiyetindeki evleri satıyor mu

Odunpazarı Belediyesi, TOKİ’nin Karapınar Mahallesi’nde yaptığı konutlardan kendi mülküne ait 22 adet konutu açık ihale usulü ile satışa çıkarıyor.

Kentsel dönüşümde elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumu ne olacak?

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, kentsel dönüşüm uygulamalarında meydana gelen sorunları TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. Ekici, elbirliği mülkiyetindeki hissedarların durumunu ele aldı.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul’da muhtelif alanlarda yer alan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ’ın mülkiyetindeki gayrimenkulleri 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin kira gelirleri düştü!

Pandemide belediye gelirlerinin düştüğünü belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2020'de 266 milyon TL gelir, 226 milyon TL giderimiz oldu, 40 milyon TL bütçe fazlası verdik” dedi.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Kayseri'de Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar mecliste!

Kayseri'de bulunan ve Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerler meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tuzla Belediyesi mülkiyetindeki 3 arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğunu kullanan AKP, büyükşehirin mülkiyetinde bulunan arazileri ‘yeşil alan’a dönüştürürken kendisine ait kamu arazilerini de satışa çıkarıyor. 

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Karayolları Genel Müdürlüğünün Mülkiyetindeki Taşınmazlar ile Kullanımındaki Alanların İdaresine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Odunpazarı Belediyesi mülkiyetindeki evleri satıyor mu Haberi

Odunpazarı Belediyesi mülkiyetindeki evleri satıyor mu

Odunpazarı Belediyesi, TOKİ’nin Karapınar Mahallesi’nde yaptığı konutlardan kendi mülküne ait 22 adet konutu açık ihale usulü ile satışa çıkarıyor.


Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak ihale, 22 ve 24 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. 10.00 - 12.00 saatleri arasında yapılacak ihaleye katılacak kişilerin, şartlar ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirilmesinde uygulanacak kriterleri sağlaması gerekiyor. Yetkililer; vatandaşların, ihale dokümanlarını Odunpazarı Belediyesi Kamulaştırma Bürosundan ücretsiz olarak görebileceklerini ve 50 TL karşılığında dokümanları satın alabileceklerini belirttiler. Yetkililer ayrıca ihaleye katılacak kişilerin geçici teminat bedelinin nakit olarak Odunpazarı Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ne yatırılması gerektiğini ifade...