21 / 05 / 2024

of kıyıcık köyü imar

of kıyıcık köyü imar

Trabzon Of Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişi 1/ 5000 ve 1/ 1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıktı. İmar planları 2 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

BİM'de Vanish leke çıkarıcı 87,50 TL’ye, yüzey temizleyici 39,50 TL’ye, 60’lı bulaşık makinesi tableti 109 TL’ye düştü!

Tüm müşterilerine indirim müjdesi veren BİM, çoğu üründe fiyatları adeta dibe çekti. Bu kapsamda, 27 Temmuz Perşembe günü Vanish leke çıkarıcı 87,50 TL’ye, yüzey temizleyici 39,50 TL’ye, 60’lı bulaşık makinesi tableti 109 TL’ye düşecek. İşte 27 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi..

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Paramız pul oldu! Son 14 yılda 200 liralık banknot nasıl eridi? Alım gücü hızla geriliyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşın alım gücü hızla geriliyor. Yaklaşık 14 yıl önce tedavüle çıkan 200 lira ile canımızın istediği gibi alışveriş yapabilirken, hızla tırmanan enflasyon karşısında artık 200 liranın da bir hükmü kalmadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

of kıyıcık köyü imar Haberi

of kıyıcık köyü imar


Trabzon Of İlçesi, Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifleri bakanlık tarafından 29 Nisan 2014 tarihinde onaylandı.


Trabzon Of Kıyıcık Beldesi Şehir Geçişi imar planları bugün askıya çıktı. İmar planları 2 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek.


1/1000 ölçekli plan açıklama raporu için tıklayın


1/5000 ölçekli plan açıklama raporu için tıklayın


Gülcihan YELKENCİ /...