06 / 05 / 2024

Of Meriç Yapı İnşaat Kimin

Of Meriç Yapı İnşaat Kimin

Of Meriç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Meriç ve Ali Onur Meriç ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

İŞKUR, Türkiye’nin pek çok farklı illerinde makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihleri belli oldu.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

TOKİ’den Edirne Meriç’e 100 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Meriç projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Meriç 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Of 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Of projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Of 2022 sosyal konut projesi...

Merar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Meriç Ardıç tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 465 şoför alacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı bu sabah bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kadrolarda alım yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre; sürücü ehliyeti olan 465 şoför alınacak. İşte başvuru şartları...

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ozan Meriç tarafından kuruldu.

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Of Meriç Yapı İnşaat Kimin Haberi

Of Meriç Yapı İnşaat Kimin


Of Meriç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün ömer Faruk Meriç ve Ali Onur Meriç ortaklığında kuruldu.


Of Meriç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sirketin amacı; Yurt içinde ve Yurt dısında insai faaliyetlerde bulunmak, yapılan bina ve benzeri yerleri pazarlamak, üzerinde insaat yapılabilir alanlar yaratmak içingerekli çalısmalar yapmak ve bu islerle baglantılı olmak üzere insaatmalzemeleri ve yan ürünleri ithal, imal yurt içinde ve dısında satısı ile ülke ekonomisine katkı yanında ortaklarınada kar sağlamaktır. Yukarıda genel hatları ile belirlenmis bulunan amaca ulasmak için sirket; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Of Meriç Yapı...