07 / 05 / 2024

Ofis mobilyası sektörü ne durumda

Ofis mobilyası sektörü ne durumda

Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, şimdi de fanatik taraftarların ofislerine takımlarının renklerini getiriyor. Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin konuyu değerlendirdi.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Ofis sektöründe trendler değişiyor!

Son 10 yılda ciddi bir büyüme gösteren ofis sektöründe trendler değişmeye başladı. Arzın talebin üzerinde artması nedeniyle rekabetin keskinleşmesi inşaatçıları yeni modeller geliştirmeye zorluyor.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Emlak sektöründe franchise atağı!

Son zamanlarda emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

İnşaat sektöründe yeni moda A Plus ofisler!

Türkiye'de ofis konsepti anlayışı, her geçen gün ciddi değişim ve gelişim gösteriyor, inşaat sektörü de buna paralel olarak, yeni "marka ofis projeleri" geliştiriyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend karma projeler!

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda yaşanan büyüme konut, ofis, AVM ve otel yatırımcılarını içine alan karma proje sayısının da artmasını sağladı. Tüm işlevleri bir arasa sunan bu konsept tüketiciler tarafından çok tercih ediliyor.

Türkiye'de mobilya sektörü geriliyor!

Türkiye’de, mobilya sektörünün kalbinin attığı Siteler’in, her geçen yıl kan kaybettiğini belirten Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Ercan Ata açıklamalarda bulundu.

Ofis mobilyası sektörü ne durumda Haberi

Ofis mobilyası sektörü ne durumda

Galatasaray ve Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlar, artık takımlarının renkleriyle ofislerinde de birlikte olabilecek.  Ofis mobilyası sektöründe özel tasarım ürünleriyle dikkati çeken Ofis Tekin Exclusive, özel taraftar koltuklarıyla ezeli rakiplere gönül verenlere yılbaşı hediyesi veriyor.


Ankara Siteler’de ofis mobilya sektörüne yön veren, ürünlerini www.ofistekin.com.tr adresinden de satışa sunmaya başlayan Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, Türkiye’nin tek lisanslı satıcısı olarak Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarına özel çalışma koltuklarını taraftarlarla buluşturduklarını ifade etti.


Başlattıkları e-ticarette ilk olarak şef ve ofis koltuğu olmak üzere iki modelden oluşan taraftar koltuklarını satmaya başladıklarını kaydeden Tekin, “İnternet üzerinden alışveriş son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Biz de yaklaşan yılbaşı öncesi özel bir hediye olacağını düşündüğümüz taraftar  koltuklarını internet sitemiz üzerinden satışa sunmaya başladık. Eşler, sevgililer, arkadaşlar...